ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Било је то у претходним ПЕС-овима, само што сви нормални користе печеве, па нико не гледа то. :)

2. A znam, al' nije još izašao peč... zbog toga to radim :)

3. Usrali su pes mnogo. Ali mnogo.

4. Usrali su pes mnogo. Ali mnogo.

Ma kakvi, samo je sada mnogo realniji..

5. Korneri, ispucavanja golmana, nekako su mi tromi igrači.

6. Što ispucavanja golmana? Isti k... Našao sam ovo da se sredi pas u prazan prostor ako nemaš džojstik sa gljivama. Odeš u opcije svog profila i namestiš through ball umesto na advanced na manual i eventualno povećaš passing support.

7. Ono što su uradili sa slobodnjacima i kornerima sa onim strelicama koje pokazuju pravac je teška govnurdetina. I samo zbog toga ovaj PES nije dobar. Ne znam kome je pala na pamet ideja za ono al taj je očigledno blaže retardiran. I opet su zagovnali penale.

8. Dobro je da su bar popravili udarac glavom iz nabačaja. U prošlom je bilo jako teško dati gol iz te situacije.

9. . Ne znam kome je pala na pamet ideja za ono al taj je očigledno blaže retardiran. I opet su zagovnali penale.

PES izbrisan, sada da vidimo FIFU kakva je.

10. Фифа има да се скине, али крек није изашао још. Прошле године је изашао негде две недеље после изласка игре.

Ne znam kome je pala na pamet ideja za ono al taj je očigledno blaže retardiran. I opet su zagovnali penale.

Кад размислимо мало боље, сви смо ми ретардирани што очекујемо да Јапанац направи добру симулацију фудбала.

11. Ja samo da kazem da je fifa ojebala pesa poslednjih par godina, i da ja samo nju cepam, i jedva cekam dizadje 2014, a do tad cepam 2013, napraviJo sve transfere, rke koke sve u 16...

12. 2014 me je razočarala u demou, valjda će biti bolje....

13. Koliko košta original fifa?

14. 6 iljada al ima da se nađe jeftinije sad ne mogu da nađem link od lika koji prodaje

15. Океј, скинуо ПЕС, инсталирао, одиграо 3 утакмице. Додуше, морао сам на тастатури јер тренутно немам џојстик. Утисци следећи:

- презентација саме утакмице: мали напредак. Публика се и даље у појединим сегментима понаша као да су на сахрани. Додуше, напокон постоје реакције после голова. Коментатори као и увек очај. У сваком случају, далеко слабије него фифа 13 у том сегменту. Кад играш ПЕС имаш осећај као да на Марсу играш фудбал, не постоји тај осећај да учествујеш у фудбалској утакмици.

- гејмплеј: Напредак, што се мене тиче. Мада опет, одиграо сам три утакмице и то без џојстика. Свиђа ми се што је контролисање лопте захтевније. Нема више растрчавања са просечним играчима, дриблинга унесвес и сл. Код додавања мора далеко више да се пази. Прекиди очај.

- графика: Иако је игра захтевнија од тринестице, чини ми се да је тамо графика боља била. У појединим моментима успорено (мада је то до мог компа вероватно). Појединим играчима изглед одлично одрађен, појединим очајно.

Све у свему, кад се будем заиграо мало, и поготову кад будем имао џојстик, даћу бољу процену. До тада, једино могу да кажем да је игра напредовала, али ми је и даље испод Фифе.

16. Mene zajebavam krek, jebem mu mater.

17. nemacki komentator na pesu ja banja...

18. Ja skino fifu, sada čekam krek.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.