U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Spusti digitron,manijače. I ja sam odigro na UEFA Champions League 06-07 oko 2000 tekmi.
Ide brže nego što misliš. :)
Од свих симулација, највише сам играо СВОС и сматрам да је и дан данас кева, али нећу сада о томе.
Прекјуче, скинуо сам и ПЕС 11 и ФИФУ 11. Руку на срце ФИФА је заиста боља, али мајку му, нема шансе да је играм. Навикао сам на ПЕС, иако ми је ова верзија сва спора и шугава. Јебемлига, почнем ФИФУ, менаџер мод са Сент Паулијем, све ултра фенси, трилијарду опција, текме ко праве, ал не могу. Играм ПЕС, Мастер лигу, са Вест Мидленд Блуом или како год да су назвали Бирмингем. Навика, ниш, друго. ФИФА је боља.
Ја и дан данас имам инсталиран само ПЕС6 и ништа сем њега нумем да играм, а нумем ни њега нешто специјално... иначе и тако то играм са Бајерн Минхеном, и тако то... и углавном играм са неким, не могу да играм сам са компом, смори ме...
Ne znam, meni se ne sviđa PES 11 nešto. Kao kurac mnogo realno odrađen i štatijaznamkakvepičkematerine, a ovamo bre patuljci daju golove glavom, krila zaustavljaju napadače koje odbrambeni ne mogu da uvate. Šut je go kurac. Prvi put u životu vodim računa kojom nogom šutira igrač, a on k'o retard. Sve neki autogolovi, pola je odbitak. I tako dalje. Ne znam da li sam jedini kome se čini da je igrica žestoko izbagovana. Fifu nisam igrao godinama, ali sad ću da je skinem, baš me zanima kakva je. Samo prvo da oslobodim mesta na hardu.
Кева!
pes 11 JE GOVNOO
Samo kad si ti to provalio... Koliko imaš godina i koliko igraš PES?
Sta kao nije sranje ?
8
Imaš 8 godina ili 8 godina igraš PES?
8 godina igram pes.
Po cemu je dobar PES11?
Ja i nemam neki staz sa fudbalskim igricama.Igrao sam fifu 7 2 godine,pes 9 i 10 po godinu dana(Igrao sam jos neke fife i pesove ali kratko.).Ali i 9 i 10 me smorile negde oko avgusta,a u oktobru izlazi nova igra.
9ka mi je bila nekako zaraznija i igrivija od 10ke.
Devetku sam prestao igrati oko avgusta 2009. jer sam sve sjebao nekim pecom pa me mrzelo opet da se zajebavam.
10ka me jednostavno smorila.
11ca je vrlo realna, ali i nisam je nesto puno igrao.
Konačno sloboda u upravljanju. Totalna kreativnost u pasovima, fintama, šutevima. Sve ti je pušteno na kreativnost. Nema više skriptovanih napada i akcija, fora koje uvek rade i sl. Moraš o svakom faktoru da misliš pre nego što nešto uradiš. Znači, mnooooogo vežbe. I to je ono što mi se sviđa. Da ne mogu igru da naštrebam za 2-3 dana. Igram je već 2 meseca i još uvek ne znam dobro.
A po čemu je govno? Po tome što ne znaš da šutneš, uvek ti ode preko gola? Što su penali ubij Bože, jer ne znaš kojom kombinacijom tastera/dugmadi se izvode? Što, kad uputiš pas, možeš da promašiš igrača za metar, a neće jebena lopta da mu ode direktno u noge (iako nisi direktno njemu poslao)?
:)
Konačno!B'avo Neo!To pričam sve vreme :) Nije fora da sve bude savršeno. Tako je u svetu profesionalnog fudbala.
Ma daj, cemu ovolka realnost ? Idi uzmi loptu i igraj fudbal.
Nego, ja preferiram PES10 na PS3 i PES na PS2 (Iako su svi isti)
Penali su retardirano uradjeni, grafika je kul i sve to stoji, tesko se daju golovi, previse kreativnosti.Ipak je PES na soni dvojci zakon.
Verovatno ce u 12-ici da ubace da mora da prdnes dvaput da bi mogao da durnes loptu, posto zele ''REALAN FUDBAL''
Kol'ko moze da kosta neki obican dzojstik, kao onaj za soni?
2500
Ja video pre neki dan,beše 1300 košta. Al' nije pravi.
Kakve veze ima da l' je pravi?
Mislim, u cemu je razlika?
Ma nem pojma,jednom ispadne i sjebe se. Odavno nisam kupovao džojstik,ne znam ni kako se kreću cene.
Opet branim11. Sad odigro mec, ma nema, jebe kevu, kakve akcije mogu onde da se odrade, odusevljava me sve vise i vise svakim mecem.A i to sutiranje mi je dusu izvadilo dok nisam provalio kako da sutiram lepo, najbolja fudbalska simulacija do sad i to tvrdim dok ne vidim fifu 11.