Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Skidam FIFU 11,baš da vidim čemu tol'ko hvaljenje. PES 11 JSL Patch objašnjava.
Fifa je govno.
Фифа је одлична, ове године су је радили са гејмплејем за Сони тројку, зато је добра. Раније је била са гејмплејем са Сони двојке, зато је била срање.
Kol'ko košta sony 2? Nov i korišćen? Šta se više isplati?
Bilo bi do jaja kad bi u sledecem PES-u stavili da mozes da menjas klub u master ligi.
Zato je i ne igram jer se smorim sa jednim timom.
Sto da menjas ?
Pa kupujes igrace, jebem mu mater.
Fora je da igras sa sto slabijim klubom.
Чо, нов ти је око 150 евра, полован ти ја продам за 50. :)
Kol'ko si ga koristio? :)
Nov 200 evra
Користио сам га као луд, али шљака одлично, пре пар месеци је у потпуности очишћен изнутра.
Ma master liga je do jaja sezonu-dve ali smori me posle.Zato u fifi u menadzer modu mozes da menjas.
U fifi mi je grafika nekako plasticna, a na gejmplej bih se morao opet navikavatijer nisam igrao jedno 2 godine.
Meni i dan danas sljaka ko lud
Sad gledam po netu,ima slim PS2, 100$. Šteta što ne živim u Americi.
Ма у Америци можеш половног да га нађеш за Џ. Ја кад сам био тамо, налазио сам ХВОХ 360, полован, једном коришћен за 150$...
I to što kažeš. Zaluđenici. Vratićemo se na PS2.
Oću ponovo da pitam,ako neko zna.
Lol, Bikam a Ledzend smara.
Barem možeš da menjaš klubove.
Zbog ove igrice sam neko vreme hteo da usvojim neko bebče,i da ga istreniram,da igramo zajedno.
Ne bre.
Sad imas ono extra content pa ako skupis dovoljno bodova mozes da krenes sa nekim pravim igracem.
Cuo sam da u fifi 11 moze da se igra sa golmanom be a pro ili kako se vec zove, slicno kao BAL.Jer to istina?
600 bodova,dosta je to. Al' uz'o bih Sulejmanija,i palio bi u Premijer Ligi.
I ja sam čuo to. Al mislim da je samo mit.