ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Или да га прими кроз руке по сред гола као мени јуче што се десило.

2. Imaš utisak da možeš odakle oćeš da ga daš...

3. Шта је ово? Не сличи дванаестици нимало. Требаће времена да се навикнем на ово.

4. Jer skidao neko ovaj peč? Ja sam ga skinuo sa Pajrat Beja i nešto me jebava. Gomno glupavo. Marmun se nije setio da ga pokrene kao administrator.

5. Pa krekuj ga opet, ako neće da radi. Ako misliš što po nekad izbaci pre meča to je takav PES i bez peča, sigurno će da isprave to.

6. Krek za PES 13 ?
    edit: ne treba

edit: Mislio sam da mi treba, tj. da nisam dobio uz igru, ali sam video posle da je bio u folderu

7. Kako ne treba??? Imaš skidrow folder i tu je krek, ja kad sam skinuo peč nije hteo pes da radi bez da krekujem opet.

8. Брате, против Реала је немогуће играти. Цепаш са Роналдом по страни, извозаш 2-3 играча и даш лопту Бенземи. Ту је крај.

9. У претходним ПЕС-овима узмеш Бајернова крила (Рибери,Робен) и претрчиш скоро сваког бека. Сада не могу Ивана Иванова претрчати у пм. Вјерујем да је тако и са осталим крилима.

10. Ја сам игр'о за сада само демо, онај новији, и није лош, мада мислим да је урађено много промена и да ће тек ПЕС 2014 бити прави, к'о што је 2012 био до јаја у односу на једанаЈску. Кад поправим комп, онда ћу да скинем игру и детаљно је испробам.

11. Mene nervira što su se uvukli u dupe Ronaldu i Realu, kao što su se u prošlom uvlačili Mesiju i Barsi. Napravlili su ih da su bolji od svih ekipa makar duplo. Na top player ne mogu da se pobede nikako, a kako kreneš ligu šampiona svaku osvajaju...

12. Лоши сте момци кад не можете да одма освојите нешто ... Мени је глупо да бирам јаче тимове јер онда лако стижем до финала било ког такмичења.
    Ако сам у нечему мајстор онда је то ПЕС (али онај на сони плај с. 3 :) ма да ни на компу нисам слаб али не волим да играм на њему)

13. Mene nervira što su se uvukli u dupe Ronaldu i Realu, kao što su se u prošlom uvlačili Mesiju i Barsi. Napravlili su ih da su bolji od svih ekipa makar duplo. Na top player ne mogu da se pobede nikako, a kako kreneš ligu šampiona svaku osvajaju...

Baš to.

14. e aj ako nije problem dajte link za torent download...

15. U svakom pesu je ronaldo i real predrkan. kako i nece kad su im je on zastitno lice.
    A dokaz za to je sto je ronaldo jedini igrac koji uspeva da da gol kroz igraca. Kad kazem kroz, mislim na prolazak lopte onuda gde se golmanu nalazi noga, grudi,glava..

I jesu li popravili onu nebulozu da ako sutnes sa pola terena i sutnes tako da lopta udara zabicu tacno ispred golmana , on NIKAD NE MOZE DA JE UHVATI NITI IZBIJE U KORNER ,nego je uvek ostavlja tacno ispred protivnickog napadaca?

16. ajde kad izađe onaj valjan,pravi peč bez bagova i to, nek neko nagruva link ovde. Vidim žael se ljudi na pes-serbia kako im zakucava u master ligi, ligi šampiona itd. izbacuje iz igre i razna čuda

17. Piks, meni sve radi u fulu. Ako 'oćeš, će ti metnem link u PVT.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.