Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Bogohuljenje je pokušati toj fantastičnoj aparaturi dodati još neku namenu.
Inače, pojma nemam ni ko su igrači, ni koji timovi postoje. Najbolja formacija je ona u kojoj su tri u napadu, dva pozadi i još tri iza. Kako god se to zvalo :))
Poenta je da se čuka u džojstik i daju golovi. Mojne palamudite tu s tim formacijama, taktikama i sranjima.
То ти је формација 3-2-3.
Користи се кад им правиш маваши-герије, а зарадиш 2 црвена.
Eto. A intuitivno sam naslutila da je u pitanju 18-45-9. Pogreši čovek.
Hvala Peki.
Дајте линк да скинем ПЕС6
Desavalo se meni 100 puta.
18-45-9 ти је кад улети јужна трибина на терен. :)))
Тај нерад :)
http://www.pes-serbia.com/forum.php pogledaj po forumu,mozda ga nadjes
Џанки бре, гледај тамо на торенту, где ћеш другде.
Мрзим торент, дај час неки линк , ионако скидам Булли.
Ja igram već godinama formaciju 4-3-3 numem drukčije
Dzanki,overi ovde http://www.pes-serbia.com/forums/43-Pro-Evolution-Soccer-6
Шта с тим
Ко би игра против мене? Упутите ме шта да радим, имам инсталирану шестицу и имам интернет конекцију (очигледно)
Ja i sada igram 2008. Ne mogu da poćeram niđe nešto jače. Jednostavno nemam resursa.
Formacija 3-5-2, al' mećem dva jača defanzivca u vezni red pa skoro da imam petoricu u odbrani. Jedan u sredini i dva polušpica u vezi, jedan klasični centarfor i jedan skroz uz aut liniju. Ludilo čini tzv. trokut kad mu gurnem pas u prazan prostor, čini čudesa.
Volim Barselonu, al' preferiram Borusiju iz Dortmunda.
Играм ПЕС од како постоји, само ПЕС 11 још нисам инсталирала.
ПЕС 6 ми се није нешто посебно допала, фан сам више ПЕС 5 и ПЕС 10.
Углавном са Барселоном играм, за сваку утакмицу користим другачију тактику и формацију. Ет'. :)
Ето, кад те оженим, играћемо ПЕС цео дан.
Ја сам ибро, пјевам, свирам, користим све тактике и разне тимове. Ето вам, представио сам се, оће ли сад неко да игра са мном?
Nemam stalne klubove na PESu, menjam u zavisnosti od raspoloženja i protivnika. Formaciju igram po difoltu za taj klub. Igram PES poodavno, a pre i ISS i W11 ko što neko reče. FIFU sam igrao pre desetak godina i to F99, ove me ne zanimaju. PESovac till death! Ali kažu da je F11 boga dobra...Jebem li ga sad...
http://sgh.soccergaming.com/wp-content/gallery/review-covers/fifa-99.jpg
A slika samo zbog mog omiljenog, nenadjebivog, BERGKAMPA!
Pa reko,mozda ti pomogne.Izvini.