E jebace, taj sam skinuo i kad sam instalirao, pisalo mi eror nesto, a onda kad sam pokrenuo obican pes pisalo mi game not installed (a instalirana mi je bila)..sta si ti uradio da ti radi?
Можда ће звучати глупо (дефинитивно сам неупућен), али је л' жемо да се нађе ПЕС 13 на нету фор фрее, мрзи ме да се замајавам са лажним линковима. ИГрао сам ДЕМО код ортака, не знам је л' изашла пиратска верзија на нету. Још ако ми неко нађе торрент линк излајкујем му дефке лоло
Ушао сам на овај онлајн курац на следећи начин.
Уђеш тамо где си инсталирао ПЕС и нађеш иконицу ПЕСедит. Имаш је ако си инсталирао печ. Е, имаш горе картицу свичиз и изабереш онлајн. Онда кад уђеш у игру идеш меч па френдли онлајн, тако нешто. Мораш да региструјеш акаунт и за то ти треба неки реџистрејшн ки. Е, без тога немере па морамо чекати Срету да нам кобјасни.
што се ПЕСа тиче, и 12 је срањчуга, 11 је кева ПЕС, ја и даље чувам 11 у комп
Мени се Пес 2011 од почетка није свиђао, ал' сам га игр'о. Лопта је имала превише чудно кретање, играчи се превише чудно кретали, голмани баговали... 2012 је доста тога фиксирао и плус побољш'о графику - значи унапредио - а овај нови сад је све уср'о уместо да настави само да побољшава оно што није добро.
Meni neće da otvori ovaj Pes2013Loader . This application has failed to start because lua5.1.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
E jebace, taj sam skinuo i kad sam instalirao, pisalo mi eror nesto, a onda kad sam pokrenuo obican pes pisalo mi game not installed (a instalirana mi je bila)..sta si ti uradio da ti radi?
Ништа, само сам га инсталирао.
Можда ће звучати глупо (дефинитивно сам неупућен), али је л' жемо да се нађе ПЕС 13 на нету фор фрее, мрзи ме да се замајавам са лажним линковима. ИГрао сам ДЕМО код ортака, не знам је л' изашла пиратска верзија на нету. Још ако ми неко нађе торрент линк излајкујем му дефке лоло
Imaš link za torent na temi, pogledaj...
Оће неко да играмо преко нета ако може на пирату?
Како то? Јебач,појасни то мало.
http://vukajlija.com/forum/teme/18218-pes-i-ostale-fudbalske-stimulacije?strana=36#post_2114746
Ево Срета је написао да је играо на нету, па питајте њега. Ја немам појма како се то ради, никад нисам пробао.
Не контам,али хоћу да играм. Никада нисам играо преко нета.
Ушао сам на овај онлајн курац на следећи начин.
Уђеш тамо где си инсталирао ПЕС и нађеш иконицу ПЕСедит. Имаш је ако си инсталирао печ. Е, имаш горе картицу свичиз и изабереш онлајн. Онда кад уђеш у игру идеш меч па френдли онлајн, тако нешто. Мораш да региструјеш акаунт и за то ти треба неки реџистрејшн ки. Е, без тога немере па морамо чекати Срету да нам кобјасни.
Pa registrejšn ki ti je ono što dobiješ kada kupiš original. lolo
Е курац.
Ја игр'о оригинал, јеби га. :Д А ваљда има неких тих регистрационих кодова на нету. Потражите на Гуглу, па пробајте.
Мени се Пес 2011 од почетка није свиђао, ал' сам га игр'о. Лопта је имала превише чудно кретање, играчи се превише чудно кретали, голмани баговали... 2012 је доста тога фиксирао и плус побољш'о графику - значи унапредио - а овај нови сад је све уср'о уместо да настави само да побољшава оно што није добро.
Pes 6, Pes 10 su neprevaziđeni. Kad bih uporedio 13 sa 10, 13 nije ni go kurac!
http://www.youtube.com/watch?v=d90yTCM_tuE
Пробајте ово што је лик реко, мени неће да распакује све фајлове из .рар фалја који сам скинуо.
Meni neće da otvori ovaj Pes2013Loader . This application has failed to start because lua5.1.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
Ortak se registrovao na tom sajtu , i na kraju nije nasao taj reg key, pa je samo izasao iz igre i posle ga nije pitalo vise.
Izgleda da ovi ne nameravaju da prave Crack za fifu.
Kažu da je dobro osigurano možda krek potraje i do mesec dana ko AC onomad
Mesec dana? Pa to je nista.
Za FM 2012 prosle godine im je trebalo oko 4 meseca. A za ovu godinu najavljuju da ga nikad nece ni probiti.