Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
treba da bude podignuta... naravno pa zasto onda pustamo vodu posle sranja ili pisanja koji kurac? da ne smrdi :)) ne moze i jare i pare i spustena daska i pustena voda to u civilizovanom svetu ne moze... necu da prljam tuki rukom kojom sam pipao solju
ŽLO
Gotovo uvek podignuta, a jedino kada radim broj 1 spustenom daskom je kad mi se usred broja 2 desi i broj 1. :)
Jebote
nemam dasku, koristim poljski... udjes i nisanis rupu!
Znači, jedna od glupljih tema:))
Aj je sam lockuj.
Moram uvek da spustam.
Каква даска?! ВЦ шоља је луксуз са себе!
Uvek spustena.Razvije se preciznost.Ne pamtim kad je zadnji put bila podignuta.
Kakav broj 1 i broj 2 pa nismo amerikanci valjda?
код куће - спуштена увек, кад нестане воде мораш и да поклопиш да не дисмр, код туђих кућа - спуштена, на осталим местима - небитно, ионако мораш да се наднесеш
Zavisi od kog je materijala napravljena?
ako je od drveta onda spuštena ali ako je plastična onda obavezno podignuta ... inače će te se nakupovati dasaka za sva vremena ...
Uvek podignuta i kad serem i kad pišam.
Јебига, ја пишам и серем само у пољском.
jel puna daska ili ona poludaska?
Čučavac brate.
Svejedno, svakako ću je zapišati