Имаш на ТВ-у...

1. ...тај и тај филм, емисију, концерт, утакмицу, итд.

Нек нам ова тема служи за обавештавање људи о неком, за твој укус, квалитетном садржају који се емитује у том тренутку или тог дана. Напишеш шта пуштају, кад и на ком каналу. Верујем да ће бити корисно и да ће ти неко бити захвалан због постовања.

Молио бих да се уздржите од коментарисања туђег укуса и улажења у непотребене расправе, јер све има своју публику, јебига.

П.С. Срећна вам Нова година свима, лепо се проведите вечерас.

2. Taksi 4 u 00:30 na RTS 1

3. Одлична идеја за тему :)

4. Стварно, добра тема.

Елем, ко седи кући вечерас, пренос новогодишњег концерта у БГ-у је на Студиу Б, од 9 сати.

5. Transformersi na Pinku sad.

6. Недеља, тј. данас у подне, на Авали, концерт Влатка Стефановског и Стефана Миленковића.

7. Недеља 21 00

Индијана Џонс и ??????

8. u isto vreme sutra je i "kazino rojal" na erteesu.

9. a u nedelju u 23 na avali "nema zemlje za starce"-filmčina.

10. jel gledo neko malopre SLAGALICU??????!!!!! LIk se nadrkao zbog nekih nepriznatih bodova, ustao sa stolice i reko AJD ĆAO!!!!!!!!

11. videla i ja,kakav car!!!uzeli ste mi 10 poena i ode čovek...

12. ХААХАХХАХААХ

13. Hahahahaha, seeeres da je to bilo?

14. Vido al ne znam kako su mu uzeli bodove?

15. Imate ''Scrubs'' na FoxLife-u, ako volite te fazone... :D

16. jel gledo neko malopre SLAGALICU??????!!!!! LIk se nadrkao zbog nekih nepriznatih bodova, ustao sa stolice i reko AJD ĆAO!!!!!!!!

Video i ja.AHHAHAHAHHAHAHAHA NEPROFESIONALIZAM.....kaže lik....
    Kol'ko su glupi obojica to je neverovatno!

17. ХАХАХАХАХААХАХААХ РЕТАРДИ

18. E,jednom nešto interesantno da bude na toj "Slagalici" i ja da ne vidim..
    Al' biće na YT,cenim.. :))

19. ja mislim da je on prsao na igri ko zna zna...tu je izgubio 10 poena i mislio da je pokraden...i aova samo promasila polje i tu je ovaj pukao...
    niko kao ovaj car nije imao ucesce
    http://www.youtube.com/watch?v=vD42DkvF8xg&feature=player_embedded

20. Завршио 3 факултета.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.