Имаш на ТВ-у...

1. jel gledo neko malopre SLAGALICU??????!!!!! LIk se nadrkao zbog nekih nepriznatih bodova, ustao sa stolice i reko AJD ĆAO!!!!!!!!

Hahhaaha. Koji je ciklus da lakse nadjem na jutjubetu?

2. 32424 ciklus...polufinale superfinala

3. Slusajte ovo :D
    Gleda keva Beogradsku hroniku, i sada ekipa Beogradske hronike je na terenu sa saobracajnom policijom. I na kraju priloga kaze voditeljka: "Zelim vam miran dan i da imate sto manje posla" a pandur joj odgovara: "Hvala, i ja vama zelim da imate sto manje posla, oovaj srecan Bozic!" Ja se pokidao. :DD

4. ovo za hroniku vidio nisam, ali ovo za slagalicu sam ga potrefio...car ladno ode...

5. Др. Акула
    Slusajte ovo :D
    Gleda keva Beogradsku hroniku, i sada ekipa Beogradske hronike je na terenu sa saobracajnom policijom. I na kraju priloga kaze voditeljka: "Zelim vam miran dan i da imate sto manje posla" a pandur joj odgovara: "Hvala, i ja vama zelim da imate sto manje posla, oovaj srecan Bozic!" Ja se pokidao. :DD

Hahhahaah :D

6. Gledao.
    Pandur je bio jak. ALi čini mi se da je rek'o "Srećan i vama ovaj Božić i ostali praznici". Vidi se da mu retorika nije jača strana. Ali ne verujem da je rekao i ja vama želim što manje posla .To nije.

7. Kakve su mu poene uzeli?
    Tokom cele emisije bio je prilično glup, a zadaci su bili relativno laki.

8. Večeras u 21 na B92, Oliver Tvist.

9. ХАХАХАХА! ПРЕБАЦИТЕ НА ПИНК! БРЗО! Погледајте шта је Карлеуша метла на главу.

10. Večeras u 21 na B92, Oliver Tvist.

LJOLJ

11. Гамби, прочитај реченицу која садржи линковану реч.

http://vukajlija.com/forum/teme/18256?strana=1#post_874835

12. Krotitelj_Leptira

ХАХАХАХА! ПРЕБАЦИТЕ НА ПИНК! БРЗО! Погледајте шта је Карлеуша метла на главу.

http://i661.photobucket.com/albums/uu334/NapredVosa/Image_0111-2126CH-53.jpg

13. Sutra u 20:45 polufinale Carling kupa Eastwich, pardon Ipswich - Arsenal sportklub

14. HAHAHAHAHHAAHHAHAAHAHAHHAHA

15. Sada na Pinku Nemoguća misija sa Nenadom Čankom. :)

16. sad na Avali - Dečko koji obećava

17. Сад на "Првој" има "Свемирци су криви за све".

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.