A što to radiš, što brišeš ljudima postove? Neka je izasrao i najveće govno pezos, opet nije ok da brišeš, naročito ne na temi koja je igra jebena.
Napiši novu reč i teraj dalje, šta kurac brisanje i editovanje postova jbt koji ti je kurac profe
Isto kao juče što nisi dao da se završi igra tekuća igra i započne iduća novom rečju, šta izigravaš koji kurac
Prijateljskim tonom ovo pitam, nisam za raspravu, iako verovatno zvuči tako xd
Ja razumem da se stevčo jebeni gubio u moderisanju, to je stevčo jbg, ali ti nisi asocijalni siromašni ciganin koji ne zna ništa kao kurac sem korenovanja i množenja a često prelaziš neke ustaljene granice ovde, ne znam čemu.
мук
...
Gde je pezosov post? Ćutimo a ...
Nova reč KORUBA
Ban
Antraks
Ksilofon
Puši kurac kilograme opaa
http://2.bp.blogspot.com/-1A0w5KQppGY/VDfwHQUflcI/AAAAAAAAIKU/ixkX1nitHm8/s1600/1497995-abel-xavier.jpg
A bilo je i ksalola i ksanaksa i sl.
ONAMO
Morz
Morž
Rže (konj)
Haha preteče me snupson
Ili ržanje, pravilnije dođe
Njemu
Mustang
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
A što to radiš, što brišeš ljudima postove? Neka je izasrao i najveće govno pezos, opet nije ok da brišeš, naročito ne na temi koja je igra jebena.
Napiši novu reč i teraj dalje, šta kurac brisanje i editovanje postova jbt koji ti je kurac profe
Isto kao juče što nisi dao da se završi igra tekuća igra i započne iduća novom rečju, šta izigravaš koji kurac
Prijateljskim tonom ovo pitam, nisam za raspravu, iako verovatno zvuči tako xd
Ja razumem da se stevčo jebeni gubio u moderisanju, to je stevčo jbg, ali ti nisi asocijalni siromašni ciganin koji ne zna ništa kao kurac sem korenovanja i množenja a često prelaziš neke ustaljene granice ovde, ne znam čemu.
мук
...
Gde je pezosov post?
Ćutimo a
...
Nova reč KORUBA
Ban
Antraks
Ksilofon
Puši kurac kilograme opaa
http://2.bp.blogspot.com/-1A0w5KQppGY/VDfwHQUflcI/AAAAAAAAIKU/ixkX1nitHm8/s1600/1497995-abel-xavier.jpg
A bilo je i ksalola i ksanaksa i sl.
ONAMO
Morz
Morž
Rže (konj)
Haha preteče me snupson
Ili ržanje, pravilnije dođe
Njemu
Mustang