Kaladont: infinite edition

1. na to si trebao da kažeš EROS ili tako nešto jebem te usta i ove tvoje riječi super pametniji si od nas au kako si načitan svaka čast.

2. Pani, zasto napadac covjeka koji u najboljoj namjeri da edukuje, biva docekan tako....ccc

3. odjebi pajo, neš preko mojih leđa.

4. Kako te nije sramota krasti pare sa ikona!

Nova riječ: Eros

osmica

5. ne upadaj mi u riječ podgoričanine

6. na to si trebao da kažeš EROS ili tako nešto jebem te usta i ove tvoje riječi super pametniji si od nas au kako si načitan svaka čast.

Šta da radimm pani, kad znam više reči. Svi da se prave pametniji i načitanji nego što su, a ja da se pravim gluplji i neobrazovaniji? Ne slažem se s tom logikom. Koji sam kurac u životu čitao sve te knjige osim da bih bio u prednosti?

7. Makar u jebenom kaladontu.

8. па стварно ти пичка материна

9. pa idi igraj sa nekim pametnijim šta si došo ođe da jedeš govna mi svi zajedno znamo 25 slova azbuke

10. te će ti knjige kuću ograditi. beži bedo.

11. te će ti knjige kuću ograditi. beži bedo.

Nemoj tako, kladim se da postoji mnogo stvari koje ti znaš bolje od mene, i kad bi bilo takmičenje iz tih stvari, ja se ne bih ljutio kad bi ti to znanje ispoljio. Tako se ni ti ne ljuti.

12. zato ti i kazem igraj kao i mi

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.