Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Unosi konfuziju međ narod. :)
Ne dam, ne može!
Само Кика да се врати, па ћемо да видимо чија је тема! :)))
Себичњаковић! :)
Otvorila mi oči. Mala netrpeljivost među nama je zbog otimanja oko teme. :)
Nesam!
Добро, добро, нећемо скроз да је узмемо. :)
Неје себичан, малко сам лупнула.
Fina je, malko lupa. :)
Баљезгари
Ima vokabular ko pravi pravcati jebač kočijaš.
Sviđa mi se ono što sam do sada pročitala.
Misteriozna. :)
Najveselija osoba na sajtu, po meni. :)
Он је мали Ратко убацује га глатко
Pogrešno me procenio. :)
Шалу на страну, добар дећко.
Mislim da prečesto zaključava teme po forumu :)
Слабо навраћа овде. :)
Od njenog nicka se sav raznježim i utripujem se da zlo ne postoji. Sve je ružičasto, cvijeće miriše, i tako to...
Faca je. Čojek, prava inspiracija. Napisaću jednom nešto o njemu, jer je stvarno ljudina. :)
I malo je zastrašen neprijatnim svetlom skorašnjih događaja. ;)
:maz maz:
Мази уплашеног колегу. :)
Kad nema Kike onda sam i ja dobar. Gotiva je. :)
Jaran koga zoveš kad je frka. Tu je da pomogne. Pored toga, ne voli da krka u kuhinji (isto k'o i ja), nego mrvi po kući što je jedna njegova lijepa osobina.
Ију, који безобразник! :)))
Запео за Кику, сваки пут га помене кад мене види. :)
*опет касним!!!
Фаца х2- не успева да се запљуне на ктитору никако! :)