Banovan/a si (22)

1. Banovan si, jer uopšte ne preteruješ. :)

2. Banovana si jer je i na to došao red ;-)))))

3. Banovan si na brzaka. :)

4. Banovana si da ti se odužim ;-)))

5. Banovan si preko norme. :)

6. Banovana si u 2 dana ;-))))))))))))))))))))))))))))

7. :P :)))))
    Banovan si jer mi ni to neće pokvariti slavlje! :))))))))

8. Banovana si jer sam izgubo vreme u uzaludnoj pretrazi.

:* Šta god da slaviMO ;-))))

9. Ahahahahha Banovan si tek za pola godine. :)
    (juče sam zablistala na ispitu, sad imam još samo jedan... samo još jedan...) i hvala :*

10. Banovana si da bude 1 k'o nijedan, a ja sam banovan jer uživam kada ti izmamim osmehe, o tim tačkicama i zvezdicama da i ne pričam!

11. Banovan si što je zadovoljstvo obostrano! :))))

12. Banovana si da ne mešam "posao" i zadovoljstvo.

13. Banovan si da spojiš lepo s korisnim. :)

14. Banovana si da se okoristiš ;-))))

15. Banovan si u plusu! :))

16. Banovana si jer volim Zvezdu :*

17. Banovan si jer negde mora i da se ne složimo... :)))

18. Banovana si jer nijedna nije savršena ;-))))))

19. Banovan si jer si u pravu... Ne postoji princ ni na crno-belom konju, na crveno-belom ponajmanje... :)))

20. Banovana si na nanosekundu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.