Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Banovan si, jer uopšte ne preteruješ. :)
Banovana si jer je i na to došao red ;-)))))
Banovan si na brzaka. :)
Banovana si da ti se odužim ;-)))
Banovan si preko norme. :)
Banovana si u 2 dana ;-))))))))))))))))))))))))))))
:P :)))))
Banovan si jer mi ni to neće pokvariti slavlje! :))))))))
Banovana si jer sam izgubo vreme u uzaludnoj pretrazi.
:* Šta god da slaviMO ;-))))
Ahahahahha Banovan si tek za pola godine. :)
(juče sam zablistala na ispitu, sad imam još samo jedan... samo još jedan...) i hvala :*
Banovana si da bude 1 k'o nijedan, a ja sam banovan jer uživam kada ti izmamim osmehe, o tim tačkicama i zvezdicama da i ne pričam!
Banovan si što je zadovoljstvo obostrano! :))))
Banovana si da ne mešam "posao" i zadovoljstvo.
Banovan si da spojiš lepo s korisnim. :)
Banovana si da se okoristiš ;-))))
Banovan si u plusu! :))
Banovana si jer volim Zvezdu :*
Banovan si jer negde mora i da se ne složimo... :)))
Banovana si jer nijedna nije savršena ;-))))))
Banovan si jer si u pravu... Ne postoji princ ni na crno-belom konju, na crveno-belom ponajmanje... :)))
Banovana si na nanosekundu.