Новајлија године 2010.

1. Комерцијални Предах. :)

2. Ja mislim da je ova Tačkica novajlija godine. Ako ništa, bar je najbolja pička!

Mr. Moone, laskate mi. :)

3. Znam zašto se Šalabajzer zalaže ovoliko za temu. Nada se da će biti izabran :)

Bravo, pogodila si, ajmo pali sad.

4. Mr. Moone, laskate mi. :)

Nikako. Ja sam samo iskren.

5. AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA

6. ja sam za šalabajzera...jer 'em se registrovao avgusta, sa samo 68 defki je došao do 100 i nekog mesta, prepoznatljiv stil, nikog ne proziva, ona na avataru mu je hot....i poseduje kafanu.

7. Čika Mrmune, izvinite, ali je bih vas pitao nešto, jeste li uvek tako iskreni ili Vas je smorila apstinencija? Znate Vi ste dobar autor, ali ako je ovo drugo, onda ste mi upravo srušili sneška

8. Darling, jel ona to tebi persira?

Naravno. Iz poštovanja. Prava žena, odmah sam shvatio.

9. Darling, jel ona to tebi persira?

Iz poštovanja! Iskrenost je danas na ceni. Naravno, to što je on iskren, ne znači i da ću odmah razmotriti njegovu ponudu o istresanju poput šljive, ali poštujem. :)

10. Мрмуне малко спемујете...

11. Iz poštovanja! Iskrenost je danas na ceni. Naravno, to što je on iskren, ne znači i da ću odmah razmotriti njegovu ponudu o istresanju poput šljive, ali poštujem. :)

Ne volite šljivu?

12. Zapata
    ja sam za šalabajzera...jer 'em se registrovao avgusta, sa samo 68 defki je došao do 100 i nekog mesta, prepoznatljiv stil, nikog ne proziva, ona na avataru mu je hot....i poseduje kafanu

Zapata bi da jebe u kafani:)

13. ZNA LI SE KO JE REGISTROVAN PRVI U 2011. GODINI?

14. Evo moj konačan spisak:
    1. Javio
    2. Frenki
    3. Hugo
    4. Fejz
    5. Šalabajzer

15. 1. Frenki
    2. Hugo
    3. Strajan
    4. Šalabajzer
    5. moj imenjak, bojanboj

16. Ja glasam za Tatzkitzu kao 1 pratilju za izbor za MISS ZILJAWOSTI za 2010 godinu u izboru organizacije PEDER 2010

17. Фејзбукманијак

Мрмуне малко спемујете...

Što spemujem? Tačkica je moj predlog za novajliju godine, mislim da je sjajna autorka, a u ovo malo postova na forumu je dokazala da je velika šmekerka i da se do jaja zeza. Samo razmatramo moj predlog, ništa više.

18. Ne volite šljivu?

Obožavam! Ali je kajsijevača bolja. A i kruškovača.
    No, da ne bih spamovala, mislim da je taj Straja zaslužio da bude novajlija godine. Tačno je dan nisam ništa njegovo pročitala osim onog Strejt parada (nije neka, malo je bzvz definicija, tačnije malo više; tj. totalni je šit, ako bolje pogledaš), ali treba umeti dospeti na drugo mesto za nekoliko meseci.

19. Ja glasam za Tatzkitzu kao 1 pratilju za izbor za MISS ZILJAWOSTI za 2010 godinu u izboru organizacije PEDER 2010

Doživljavam ovo kao uvredu i molim da se nalog Cara ukloni!
    Dečko, nismo ja i ti zajedno koze čuvali, pa da mi se teko obraćaš, znaš!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.