Новајлија године 2010.

1. e da dobar je bio i frane iz omiša, dok je pisao ovdje

2. kaka divna skupina.
    ja ne glasam samo ću da kažem da su mi javio i doktorB omiljeni autori od prvog dana.
    a sa ovim vašim glasanjem možete guzove da obrišete. i lista novajlija vam je ispravna ko zastavin Fijat. a ni sistem glasanja vam nije nešto. ajd sasrećom.
    Milice..ajd ne ljuti se...biraće se i najbolji autor 2009. :D

3. i inaće smešno je bilo čitati vašu raspravu o tome kako će se tema ugasiti sad kad se ugasila. :D

4. moje skromno novajlijsko misljenje, Frenki Delevra. Sirov humor, tacno koliko ga treba, ne pretjeruje. Svaka cast Straji na drugom mjestu, ali mi je njegov humor kao za srednjoskolce.

5. A jest sranje bila ove tema, neeaveeruejm jeeabotee...

Prsoto koja je poeentaee naeejboljeeaaeg autoreea na seaajetu... msilim koga boleeee kuuuurac loooooo looooooo

6. Oživeo sam temu!!!!!!!!!!!! jabadabadu! ajd sad trolujte! :D

7. jabadabadu

Koliko je ovo jadno!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.