Новајлија године 2010.

1. Људи немојте то тако, сазнаћу да нисам међу 5 и има да се убијем!

2. ja novaljiji odma idem da 'čitam' defke i dajem minuse! Mrzim pobednike!

3. ЦАРО а ако ја победим, јел ћеш и онда... мојне мојне :((( шмрц!

4. Nije ni ovaj reme za bačit' :p

Caro, ti bješe od 2009. ođe je li? Originalni profil

5. Људи немојте то тако, сазнаћу да нисам међу 5 и има да се убијем!

I ja ću Fejze.
    Eve ođe možeš dvidiš način na koji ćeš da skončaš. http://vukajlija.com/forum/teme/16898?strana=1

6. Ajd neka bude sistem : prvi na listi 5 bodEva,drugi 4....peti jedan,ok?

Evo mojih top 5 favorita:

1. Straja ( 5 bodova )
    2. Javio ( 4 boda )
    3. Cule ( 3 boda )
    4. Frenki ( 2 boda )
    5. aurora072 ( 1 bod )

7. 5.Šalabajzer
    4.Džanki
    3.Straja
    2.Cule
    1.Ognjenpet

Otprilike.

8. 1. Straja
    2. Mici
    3. Culle
    4. Cara
    5. Šalabajzer

9. recimo da svako izabere 5 autora, od prvog do petog mjesta i da se to nekako boduje, pa da krenemo sa glasanjem.

Kako da glasam kada Straja, Francky, javio i Lullaby, svako na svoj način, zaslužuju maksimalan broj poena? I ne samo oni, mada su na mene ostavili najjači utisak. Uopšte, kvalitet sajta možda jeste pao zbog omasovljenja, ali je kvantitet doneo znatan broj autora koji bi mogli da se bore za titulu i u apsolutnoj kategoriji!

10. 1.Frenki
    2.Cule
    3.Ephram Brown
    4.Straja
    5.Zapata

11. Kako da glasam kada Straja, Francky, javio i Lullaby, svako na svoj način, zaslužuju maksimalan broj poena? I ne samo oni, mada su na mene ostavili najjači utisak. Uopšte, kvalitet sajta možda jeste pao zbog omasovljenja, ali je kvantitet doneo znatan broj autora koji bi mogli da se bore za titulu i u apsolutnoj kategoriji!

Ti vidi ko ti se najviše sviđa od navedenih i glasaj, sam svoj kriterijum napravi, nema posebnih pravila :)

12. E, sad moram da se složim sa Milicom. I šta dobija pobednik, toplu čokoladu?

13. 1. Javio
    2. Frenki
    3. Hugo
    4. Fejz
    5. Bojanboj (njega zaboravih ranije)/Šalabajzer

mada nisam siguran za ovo peto, kad odlučim editovaću.

14. I šta ti to govori? :)

15. E, sad moram da se složim sa Milicom. I šta dobija pobednik, toplu čokoladu?

Ništa, sve ostaje u vlasništvu sajta, kao i sam tvoj profil. :)

16. Duhovito.

Duhovito ili ne, nebitno, glasaj ili iš sa teme.

17. Znam zašto se Šalabajzer zalaže ovoliko za temu. Nada se da će biti izabran :)
    Evo, da ne bude oftopik, ja svih 15 glasova dajem Hugočavezu, jer je bio uz mene u najtežim trenucima haha :D

18. Ja mislim da je ova Tačkica novajlija godine. Ako ništa, bar je najbolja pička!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.