Akvaristika

1. Carine sestre akvarijum je ander konstraksn
    Ovo je slika pre
    http://s27.postimg.org/qnk5zaw0j/DSC_0037.jpg
    Za 10 dana ce biti posle

2. Remac, odvalili smo to staklo i taj zid od sige, tako da sad umem ono sto si i ti hteo.
    Posalji svoj i skupljaj pare :)

3. Inače muss, taj kamen nije dobar, rastvara se u vodi. Reaguje sa HCl. U manjim količinama ne smeta, ali u većim, muti vodu.

Stoga sam rezjebao akvarijum u kompeletu, kad nađem odgovarajući kamen pravim novu verziju podvodne fontane.

4. Ipak sam bio u pravu... Jbga :|
    Normalno da si ozeleneo kad si botanicar.
    Gde su ti ribe sad??

5. Nema veze. Proba je uspela.
    U akvarijumu, gde će biti jbt :)

6. te ribe ce za zivota ziveti u vise akvarijuma nego mi u drzava...
    Pa stas sad? Bilo bi mi samoubistvo da oces od stirodura... ima poludim dok ne dobijem bar slicno :D...

7. http://www.kupujemprodajem.com/Diskusi-16528472-oglas.htm?filter_id=1438
    izuzetna ponuda
    QM-e ovo je za onaj tvoj ... jedino se moras resiti skalara jer skalari imaju neki parazit koji busi diskuse

8. leb te jebo, al si ti usao u ovu AQ sektu :D
    Ja imao opet cijanobakteriju, pa mi se sjebalo skoro sve ono moje bilje...
    Sve kao kupicu eritromicin danas, sutra i jbg. Za par dana sve postalo zabokrecina. Mahovina mi propala skroz.
    Opravlja se sad, ali hocu opet nesto novo da pravim.
    Pravim jos jedan od 100l za drugara, pa cu tad i moj da sredim.
    Dacu mu sve moje ribice i onda planiram diskuse jebene da ubacim.

9. Morao sam ovaj oglas da podelim sa vama... paz ovo
    -----------------------
    Prodajem 11 akvarijuma raznih veličina od 30,50,60,80lit.uz to dva grejača, 5 spoljnih filtera,prelivne cevi, kotilice oko 6-7kom.plasticnih korner filtera mislim oko desetak ako ne i više, ima i razvodnika i creva i još po nešto. Sve se prodaje u kompletu ništa posebno, sve se koristilo u odgajivačnici sve je funkcionalno. Sve to za 70 eur.tel 0617001555 dejan ledine novi bgd
    http://www.dodaj.rs/f/3l/TI/3fpEyFzE/108680331020252913622433.jpg

10. Zauzima mu prostor, pa hoće da se otarasi.

11. Mus gej drži ribice ha ha

12. Zauzima mu prostor, pa hoće da se otarasi.

Pa i nije mu neki prostor

Mus gej drži ribice ha ha

boxer alfa mejl, zna sve arkanove citate

13. Što je najgore ne znam :-/

14. Eo ti dva.
    -"mali, dedr mi dodaj tu mašinicu za šišanje".
    -"Šta će biti? Punč i limun?"

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.