Akvaristika

1. jel ima neki poseban odnos akvarijuma i spoljasnjeg filtera?

2. Јебо водопад, какав комад намештаја лик има.

3. Naletreh negde na nekom forumu da ljudi stavljaju u filter grejac.
    Sta mislite o tome?

4. Inace...cela mi kuca razrovana, ko da krecim. Uskoro gotova pozadina. USRAH SE koliko detalja sa se izlozio. Sve mi nesto knap. Moram za sve da pet puta merim 1 secem.
    Treba policu da osiguram. To mi najveca zajebancija. Kad budem zavrsio, okacicu sve

5. Добра страна грејача у филтеру је што је сам акваријум естетски лепши без њега. Ако је филтер преливни, онда је нешто мање ефикасан грејач у филтеру, јер се вода малко хлади када се прелива из једног у други део, али то је вероватно занемарљиво. Наравно, мора бити и места за грејач довољно у том филтеру преградном.

6. imao sam ribice i kornjace(vodene)

kornjaca(2000-2005)
    ribice(2000-2004)

jedna kornjaca mi je uginula posle brzo,a druga posle 5 godina...smesna prica vezana je za to
    dosao ortak kod mene gajbi prvi put,ja reko aj da ti pokazem kornjacu...odemo u sobu i njemu bilo cudno sto se ne pomera...pita-jel ti ziva ova kornjaca?...ja reko-ma jeste,ona tako vec mesec dana...i onda sam joj lupio macolu i video da je stvarno mrtva i uzeo je bacio kroz prozor

sto se tice ribica,imao sam ih zilion,razne vrste,cak i one jegulje ogavne...radjale su se,ratovale,iskakale iz akvarijuma,svasta su prosle one...na kraju su ostali samo skalar i debela crvena ribica...debela crvena ga je pobedila,osakatila ga...
    neverovatno ogavan je bio zadnjih dana...bez jednog oka,bez peraja jednog svugde rupe po njemu i pliva onako nagnut na jednu stranu...

7. U jebote sta naprica, mogu misliti kakve su uslove imale te jadne zivotinje :D
    Mogao si bar pikslu da napravis od oklopa kornjace...
    Probaj sa piranama.

8. lolo, ollanik osnovo kladionicu za borbe riba

9. ma jok,mekana kornjaca,mekan oklop xD
    pirane bi voleo posedovati
    mogla je da se org. kladionica,bio stvarno turnir
    a na pocetku nisu dirale jedne druge
    niti iskakale iz akvarijuma

10. cisto da javim da sam neki dan zavrsio pozadinu i da sam preeezadovoljan. Toliko sam bio prso da sam crtao svaku liniju na kamenu.. Sutra licitiram neki daljinski za LED. Neki sa 44 tastera :)). U prodavnici skupo a na netu dzabana. Za jedno nedelju ipo mozda dve...cekace test ribe.
    A za jedno mesec (kad bude vise para) CUCINI ciklidi.

11. Супер, ај да видимо и то :) Само немој журити, формирај акваријум како треба (циклирање), да после немаш проблема.

12. nemam kako. nemam aparat.
    one prosle drugar slikao telefonom, al nesto male.
    Kad zavrsim onda cu iscimati neki aparat.
    Samo molim boga da na kraju sve valjano funkcionise.
    non stop imam osecaj da ce iskociti neko sranje sto nisam ocekivao.

13. "Cikliranje akvarijuma

Ovo je proces stvaranja korisnih bakterija u podlozi, filteru i filter materijalu. One ce kasnije odrzavati sve bioloske procese u akvarijumu ispravnim. Cikliranje otprilike traje otprlike mesec dana, ali se moze ubrzati dodavanjem vode iz vec formiranih akvarijuma i filtera ili posebnim za to predvidjenim preparatima.

Ni u kom slucaju ne preskacite proces cikliranja, jer je nedostatak ovog procesa uzrocnik vecine kasnijih bolesti riba, ili pojave algi u akvarijumu!!!

Tek nakon formiranja i procesa cikliranja akvarijuma mozete poceti sa naseljavanjem ribica, kozica puzeva,... Za to vreme ce se biljke primiti i krenuti sa rastom, a vi cete odluciti sta ce od faune biti uvasem akvarijumu...."

14. шта ти вреди муше, кад си нубина и ставићеш пластичне биљке... реално, убиј се

15. Otprilike ovaj fazon...al malo primitivnije
    http://www.youtube.com/watch?v=8BOStJk3SXA
    Samo da ne zapalim kucu

16. Pokvariće ribe oči.

17. malopre probali da li drzi polica....
    do kraja nedelje krece cikliranje
    http://imageshack.us/a/img13/7978/9u14.jpg

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.