U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Они јесу наркомани, а ја, слушалац, нисам. :Д
Е, то већ није тачно.
Није, није.лолол
@ Скочимиш
Ајде мани да тролујеш...Немаш појма ко су и шта су и тачка...И прекини да лупаш глупости...
На крају крајева, шта те боле курац да ли су наркомани или не???
Њих ће људи и даље да слушају док ти будеш слинио о томе да ли су наркомани...
Неко има дара...А неко нема па зато сере и проналази мане...
Боље да се дрогирају него да се напијају
И шта са тим што јесу, то ти је сад улепшало твој бедни црвљиви живот, боље ћеш да живиш јер си открио топлу воду у бојлеру????
АХАХАХАХА,КАКАВ СИ ТИ ПАЈСЕР,РЕЧИ НЕМАМ!!!! ИДИ РОКНИ СЕ!!!
Па само малоумници могу да се дрогирају због музике...Прелистај мало назад, написао неко лепо "значи ако неко слуша Кобејна, он ће да се рокне?".
Одрасти, немој да просипаш детињарије овуда...То су клиначке предрасуде, јер свака иоле нормална особа неће да каже: "Е види како су ови до јаја јер се боду, идем да купим лутку од дилера и игле у апотеци да се рокам, па и ја да будем кул!"
И да...Који ћеш курац на овој теми кад их не готивиш...Ајде ити тамо слушај цецу,јецу,секу и те остале курце,мани да спемујеш тему о правој музици....
Istina da se Moskri malo zaigrao sa dopom, al šta ćeš pogreši čovek. Inače rado slušam njihov eksplicitni i uvredljivi materijal. :)
Нису то њихови изрази, немој да се пролупаваш...Дрога је и пре њих постојала и пре њих су се људи дрогирали...
Опет понављам..Шта тебе боле курац да ли се неко дрогира или не...
То је била срчка синовац....А не самоубиство...И на Џексоновом концерту је умирала камара људи због срчке... И све су то били амери глупави, мислим да не треба даље објашњавати разлог њихове погибије...
Skočko Moskri nije umro od droge već od raka pankreasa tako da ti teorija pada u vodu
Skočko Moskri nije umro od droge već od raka pankreasa tako da ti teorija pada u vodu
Pa šta je izazvalo rak pankreasa? Svi znamo da nije od limunade.
Ali, Skočimišu, ne reci da ti ne bi voleo da zaradjuješ od sopstvenog zadovoljstva?
Ja apsolutno ne branim njihov način života. Nikad ne bih mogla biti sa nekim takvim. Ali ovako kao pojava su do jaja.
лололололо!!
Јебига, и Микри ти је пајдоман. :)
Njemu bih oprostila. :D
Stvarno svaka njima čast kad od drkanja stvaraju pare, i to koje.
Eво једне твоје мудре реченице,чисто да се види колико мрзиш дрогу и наркомане...
И не бриши постове ко пиздурина најгора....
Хахахха. А што, јеботе? Лик је ружан к'о курац...али је цар. :Д
Од спрдње стекли огромну популарност. ТОЕ УСПЕХ!
Znači, PRTI DO SMRTI, TORIMAU!
Ma šalim se, kakav Mikri, taj je operisan od estetike. Al je pojam.
To. Krenuli od šupe neke, od vinjak partija, a sad studio u fulu. :)
лололо!
Само штета што Москри није поживео још коју годину, да настави да кобјашњава н'овим просторима.