Ko poslednji, jebiga

1. не заборави Лестата ......

2. Знао сам да сам неког заборавио...

Е, стара времена, некад се знало КО ЈЕБЕ

3. Жацка ЈЕБЕ! И то ЈАКО!!!

А где је она форгет ми нот? Не знам зашто ал увек је се сетим кад чујем ово :))

http://www.youtube.com/watch?v=SoZR45fYhYY

болес , знам :))

4. Mani se ti Žacke... :))

5. Малопре питам де је ФоргетМиНот !

То ми је добра другарица !

6. Жацка , а шта је ово црвено што ово двоје имају између усана?Мени је то нека недефинисана црвена маса.........

7. Пинг понг лоптица

8. Ne znam...
    Probaj, pa mi javi... :)

9. КХМ КХМ КАШАЉ КАШАЉ

10. L@ki

Жацка , а шта је ово црвено што ово двоје имају између усана?Мени је то нека недефинисана црвена маса.........

Lakii razocarenje.
    i medj ostalima.

Ovo vam je "Candy kiss"
    Odnosno poljubac medju dva mlada para sa bombonom medj njima neizmenicno je zvalaveci :)

Klinke '95 '96 se mnooogo loze na takvo nesto.
    Probao sa bivsom i ono nesto posebno je to :D

ps. jbg vukajlija je ucinila svoje.

11. HITNA, ALO, HITNA, 'OĆE DA S'UDAVI, HIIIITNAAAA!!!!! :))

12. Kome ja to nedostajem, ko me traži? :))

13. Ko (na)pisne, admina stisne. xD

14. Откуд знам Бели , можда је то била капсула са цијанидом па они на неки начин играју руски рулет , не знам шта да ти кажем , има нас разних у божијој башти........
    Или , ова га је преварила или обрнуто , па сад хоће да се освете у фазону "оћеш да гуташ , мени више досадило?" .........ал опет , хвала на (непотребном али ћути :)) објашњењу............... кхмм

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.