Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Taj čovek je blenta ,čak je i mene zeznuo!
(Mis'im,ne da se ja tako baš ponašam u životu,ali blizu je :))) )
A ova? :)
http://www.youtube.com/watch?v=pRsekFYkCDM&feature=related
Jao kako mi ta nije pala na pamet!!!
Jedna od omiljenih!
:D
Ma,ja mislim da su "Boosh" otkrovenje :)
Relativno skoro sam ih "upoznala"-kad su tek počeli na TV-u da se prikazuju..čoveče!Kakvo oduševljenjeeee :)))
A što je najlepše-sin i ja to gledamo cuzamen,on se kida na njihove fore,ludorija!
Pa koristimo i njihove fore..
duva vetar-a mi:"I hate youuuuuu...." etc.. :)))
I ja bih to koristio da većina mog društva gleda...ovako samo ja i još jedan drug gledamo, pa se zezamo sa njihovim forama...
Ja lično mislim da su britanske komedije najbolje...
Само да вас поздравим и идем !
Srećan ti put...
У град :Д
Opet kažem:
Srećan ti put...
Pozzz,Džanki :)
E,Brain-tu se slažemo k'o kapa i ćela!
Britiš humor ljudi ili razumeju-ili ne.K'o masline-ili ih obožavaju ili mrze :))
"Crna Guja","Mućke","Monti Pajton"...sve sami klasici.Ko kaže da ne voli britiš humor,se*e k'o foketina! :))
Valjda tvoji drugovi radije gledaju "Kursadžije" ili "Žikinu dinastiju"-to je nivo na koju današnji klinci otkidaju! :))
poredis kursadzije i zikinu dinastiju???
A takođe volim da gledam "Fast Show"...na svaki skeč umirem od smeha...:D
Pajko-meni to sve ista salata...sorry,nikad se nisam oduševljavala nešto spektakularno njima :))
Brain,k'o da sam te ja rodila!
Ima ukus za dobro! :)
Drago mi je mila gospo...
E,tako..samo nemo' da mi zabrljaš nešto,onda sam nagrabusila-da pokazuju prstom na mene i kažu-eno,ono je Jagodinčeva i Jackina virtuelna mama! :)))
ajde admine zaključavaj više ovo pa da se smorimo.
moze lock i ovako krenuli da se ukrstaju ko u spanskoj seriji..za jos koji post necemo znati ko kome sta dodje
Hah neću:))))
Moram da idem...do sutra, pozdrav!
Pozz,Brain :))
Ae,Pajko,šta si se umusio :))
Nemo' sad da si mrgud :)))
nisam nisam :
nesto se smaram dal da se napijem veceras u lokalnom pub-u ili da kuntam sutra imam naporan dan
Ja sam počela sa likerom-sad,šta da ti predložim? :))))
Kekeke :)))