Dobro to si u pravu. :) ja kad god očekujem nešto, ispalim se za medalju, i onda mi bude smor. Aj srećno Nezaboravka. Odmaraš malo van Beograda? Đes ti Đanki?
Ajoj, Nezaboravka ti si makar odgovorna, a ne kao ja, nikako da se nakanim da pogledam nešto za prijemni :) e al' moram da ti priznam da mi ke ovaj tvoj prethodni post bio do jaja smešan. Podseti me na ono: sine nemoj na promaju, čuvaj se.... Videćeš u mojim godinama zašto ti sve ovo pričam....
Sneg ne pada Đanki, nybacuju veštački, nego, ako budu visoke temperature ni veštački neće moći da se održi. Recimo danas je u jednom trenutku bilo 10 stepeni, dovoljno je da još jedan dan bude tako a da temperatura ni u jednom delu dana ne padne ispod nule i eto kurac, nema skijanja. Ili ako padne kiša onda je još gore.
Bem ti zabagovanu Vuku :) pa jesi komšinica il' nisi :) aj javi šta uradi na ispitu, šta očekuješ?
Bem ti zabagovanu Vuku :) pa jesi komšinica il' nisi :) aj javi šta uradi na ispitu, šta očekuješ?
Двапут џД
Nisam trenutno u Bgd-u, samo sam danas bila, pa zato kažem :)
Ne znam, bolje da nemam očekivanja, šta bude, biće :)
Dobro to si u pravu. :) ja kad god očekujem nešto, ispalim se za medalju, i onda mi bude smor. Aj srećno Nezaboravka. Odmaraš malo van Beograda? Đes ti Đanki?
Срећно Ивана.
Ту сам, дес ти Реметићу ?
Још си на мобилном а ?
Jesam brate, i sve mi se čini da ću na mobu biti do sedamnaestog. Prepodne skijam, popodne spavam, zveče vilenim i tako. :)
Hvala vam, momci, divni ste :)) Ma, kod kuće sam, što sam odmarala, odmarala sam, sad samo knjigu u šake... :)
Ивана бре, остави мало времена за блеју :)
До седамнаестог ? У јебо те.
Valjda će da bude snega, ako ne bude šiznuću, za sada se još održava ovo belo govno :) ali ne znam dokle će, ako ga ne bude, neću moći da skijam :(
Pa, Džanki, šta sad radim? :)) Videću tebe u mojim godinama... :))
Ajoj, Nezaboravka ti si makar odgovorna, a ne kao ja, nikako da se nakanim da pogledam nešto za prijemni :) e al' moram da ti priznam da mi ke ovaj tvoj prethodni post bio do jaja smešan. Podseti me na ono: sine nemoj na promaju, čuvaj se.... Videćeš u mojim godinama zašto ti sve ovo pričam....
Видеећеш, има да учим 2 сата на дан :)
Озбиљно, полако нестајеш Ивана :)
Реме, ко зна докле ће да пада снег.
Sneg ne pada Đanki, nybacuju veštački, nego, ako budu visoke temperature ni veštački neće moći da se održi. Recimo danas je u jednom trenutku bilo 10 stepeni, dovoljno je da još jedan dan bude tako a da temperatura ni u jednom delu dana ne padne ispod nule i eto kurac, nema skijanja. Ili ako padne kiša onda je još gore.
Ma, polako propadam, Džanki, sva sam ispijena, bleda... Ko će me ovakvu, niko :))
Da, da, jeste zvučalo malo majčinski, valjda se Džanki neće ljutiti :))
Не љутим се, добри смо ми.
Само мало више времена остави за нет, не брини се за учење, океј ?
Jooj bre nezaboravka, što si bre tako smorena? Ajde ajde biće sve kul kad prođe ispitni rok :) Đanki neće da se ljuti, dobar je on čova.
@Dzankee danas sam igrao PES sa drugarom i uzeo sam njukasl zbog tebe izgubio sam 3-1 xD
Ma, nisam ja toliki štreber, zezam se malo :)) A i ne izgledam toliko loše ;) Reme me je video, je l' tako, komšo? :)))
Jooj bre nezaboravka, što si bre tako smorena? Ajde ajde biće sve kul kad prođe ispitni rok :) Đanki neće da se ljuti, dobar je on čova.