Отишо ћале код фризера да га ошиша и пове ћерку , ћерка има 12-13 година , и сад ћера огладни и оде и купи пицу да једе и врати се код ћалета.како је седела близу фризера ћале јој каже "сине имаш длаке на пицу" а она му одговори "имам имам , и сисе почеле да ми расту" .............. БХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ
Džentlmen je anglicizam koji opisuje muškarca čije je ponašanje u odnosu na druge ljude primjerno, odnosno u skladu s najvišim moralnim standardima odnosno specifičnim kodeksom časti kojeg obično ne dijele, ili rijetko poštuju "obični" ljudi. Karakteristike džentlmena su strogo poštivanje bontona, odnosno protokola te iskazivanje poštovanja prema drugim ljudima, a posebno onima koji su fizički ili na neki drugi način slabiji od njega. Kada se to odnosi na žene, često se koristi izraz kavalir.
А то је то у пичку материну . .. :)) еее па ти онда тражиш од нас да будемо "кавалири" а не "нежни мушкарци" .......
Ма не овај, већ уопште (осталих) тема на форуму.
Слушајте виц ...
Отишо ћале код фризера да га ошиша и пове ћерку , ћерка има 12-13 година , и сад ћера огладни и оде и купи пицу да једе и врати се код ћалета.како је седела близу фризера ћале јој каже "сине имаш длаке на пицу" а она му одговори "имам имам , и сисе почеле да ми расту" .............. БХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ
Ххаахахахххахааххаххаааххаахха
Drago mi je što polako odustajete... :)
Ко бре одустаје ? :)
то ти само мислиш да ми одустајемо , тек сада почиње права борба.......
Da ste neki džentlmeni..... :))
ђентлемен? се то маже на леба?
Eto, ti ne znaš ni šta to znači, da, tako sam i mislila... :))
значи није мајонез .......... чек да видим на гуглу можда тамо има објашњење ......
ђентлемен? се то маже на леба?
Нема тога код нас
Ajde, pronađi na guglu, potrudi se malo... :))
Пронашо, џентлмен врста соса
А то је то у пичку материну . .. :)) еее па ти онда тражиш од нас да будемо "кавалири" а не "нежни мушкарци" .......
Џентлмен вам је млађи, љигавији брат битумена.
Е ово је већ енигма ........
To je kao neka elita!
http://holycrapthatsfunny.com/wp-content/uploads/2009/04/fuck_me.png
Šta je sad tu enigma? :))
Laki, ja bih da vi mene pustite da pobedim, ali pošto vidim da od toga nema ništa, onda budite šta god hoćete :))
Каки црни џентлмен то је за педере буљаше