Ko poslednji, jebiga

1. Mnogo je duhovit naslov

Ма не овај, већ уопште (осталих) тема на форуму.

2. Слушајте виц ...

Отишо ћале код фризера да га ошиша и пове ћерку , ћерка има 12-13 година , и сад ћера огладни и оде и купи пицу да једе и врати се код ћалета.како је седела близу фризера ћале јој каже "сине имаш длаке на пицу" а она му одговори "имам имам , и сисе почеле да ми расту" .............. БХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

3. Ххаахахахххахааххаххаааххаахха

4. Drago mi je što polako odustajete... :)

5. Ко бре одустаје ? :)

6. то ти само мислиш да ми одустајемо , тек сада почиње права борба.......

7. Da ste neki džentlmeni..... :))

8. ђентлемен? се то маже на леба?

9. Eto, ti ne znaš ni šta to znači, da, tako sam i mislila... :))

10. значи није мајонез .......... чек да видим на гуглу можда тамо има објашњење ......

11. L@ki
    ђентлемен? се то маже на леба?

Нема тога код нас

12. Ajde, pronađi na guglu, potrudi se malo... :))

13. Пронашо, џентлмен врста соса

14. Džentlmen je anglicizam koji opisuje muškarca čije je ponašanje u odnosu na druge ljude primjerno, odnosno u skladu s najvišim moralnim standardima odnosno specifičnim kodeksom časti kojeg obično ne dijele, ili rijetko poštuju "obični" ljudi. Karakteristike džentlmena su strogo poštivanje bontona, odnosno protokola te iskazivanje poštovanja prema drugim ljudima, a posebno onima koji su fizički ili na neki drugi način slabiji od njega. Kada se to odnosi na žene, često se koristi izraz kavalir.

А то је то у пичку материну . .. :)) еее па ти онда тражиш од нас да будемо "кавалири" а не "нежни мушкарци" .......

15. Џентлмен вам је млађи, љигавији брат битумена.

16. Ženski ekvivalent džentlmena je dama.

Е ово је већ енигма ........

17. To je kao neka elita!

18. Šta je sad tu enigma? :))
    Laki, ja bih da vi mene pustite da pobedim, ali pošto vidim da od toga nema ništa, onda budite šta god hoćete :))

19. Каки црни џентлмен то је за педере буљаше

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.