Prijava

Dugme za pravljenje postera sa istom slikom. Dosta bi pomoglo da se stvori originalni vukajlija "meme". Ako vidim neku zanimljivu sliku, samo (k'o čovek) kliknem na dugme (može recimo da se dugme zove: 'Mogu li ja to bolje?') i samo unesem tekst. Dobra stvar bi bila i da se napravi veza između tako napravljenih postera, pa kad vidim neki poster, a nije mi jasan, mogu da kliknem sa strane na dugme, recimo: 'Kako sam nastao' (ne ja, nego poster) i dobijem spisak svih tako povezanih postera.

Malo sam konfuzan od ovih praznika, ali ako ima smisla, mogu da dopunim predlog još jednom stavkom. No, o tom potom...

Kapiram sta 'oces.
I nije losa ideja...

Batalite da fantazirate na ovim predlozima, nikad ništa neće biti usvojeno.
A i ovaj predlog je njah.

Ako sam dobro razumeo predlog, mislim da nije dobar. Samo će se obrtati par smešnih slika sa bezbroj (pseudo)duhovitih komentara. Bolje je da se forsira originalnost. Vrlo retko gledam postere pa je moje mišljenje možda formirano na predrasudama.

I ja bih jedno dugme pa kad klinknem na njega da me vrati u pičku majčinu i da se samoabortiram i izbegnem čitanje ovakvih gluposti.

Slažem se da će da se gomilaju posteri. Moralo bi više da se briše. Ali bi posle brisanja ostale neke dobre serije. Čak bi neke mogle i da se izdvoje... A što se tiče neduhovitih postera, njih će da bude u svakom slučaju. Svi ćemo da ih pravimo...

Da se mene pita k'o što se ne pita, ja bih sve ove što na sajt dolaze samo da bi gledali U postere, poslao na Goli Otok da tucaju kamen. Ne kamenje, već kamen. Jedan. Svi kolektivno.

Slavk0
Da se mene pita k'o što se ne pita, ja bih sve ove što na sajt dolaze samo da bi gledali U postere, poslao na Goli Otok da tucaju kamen. Ne kamenje, već kamen. Jedan. Svi kolektivno

AMIN!

Slažem se da će da se gomilaju posteri. Moralo bi više da se briše. Ali bi posle brisanja ostale neke dobre serije.

Ko da modovi nemaju i sad previše posla još samo fali dugme za spam
I stvarno je mnogo komplikovano slikati ekran

Ako imaju toliko posla onda mogu i da preformulišem zahtev da može da se postavi poster kao odgovor na neki drugi. Tako bi mogla da se napravi serija postera i da se eventualno pregleda, a ne bi se povećao posao modovima. Dugme 'Kako sam nastao?' bi u svakom slučaju ostalo.

Posteraši MRŠTE!