Prijava

Dakle, postoje definicije i postoji groblje definicija.

Moje pitanje za sve je da li treba da pošaljem na groblje definiciju koja je smeće ili ne?

mislim, smeće se šalje na deponije, a ostavljati ih na groblju je nekako nepristojno uzevši u obzir činjenicu da groblje samo po sebi služi za obilazak komada plodne zemlje koja vam je draga. Znači, ne treba ništa brisati?

Druga strana ove priče je činjenica da određeni grob posećuju određene osobe, a ostale je uglavnom potpuno baš briga za sve to silno obilaženje, a opet svaka osoba ima svoj grob koji voli da poseti ponekad. Takođe, ljudi posećuju groblja kada žele da se sete i odaju poštovanje nekome ili nečemu, u ovom slučaju definicijama.

Znači li to da najbolje definicije treba slati na groblje kako bi ih se autori setili?

Ajde mi sad baš racite šta vi mislite o ovome pošto ja ne znam šta da mislim.
Mislim, nekako mi glupo da bacam smeće na grblje pošto sam malopre gledao neki američki film i njihova groblja su čista, onako, baš čista... Isto tako imaju neke deponije koje su pune smeća.

Grobovi na grobllju, đubre na đubrištu... to je uređeni sistem koji ipak deluje pomalo dosadno, zar ne? nekako znaš šta da očekuješ. Nije li bolje da naiđeš na smeće vršljajući po najbolje ocenjenim definicijama, na najbolju definiciju na groblju ili na neku mrtvu, zaboravljenu definciciju koja je vredna obilaženja na deponiji?

moguće je da je ovako zanimljivije. jebeš te uređenosti i sranja.

opet, zanima me šta vi mislite o ovom, za mene ozbiljnom pitanju.

Ja surovi mislim da se to zove groblje zbog toga sto ima veze sa smrcu definicija,a vi odlucujete sta ce da umre.Groblje moze biti i zapusteno,prljavo,moze biti i masovna grobnica,dakle chuvajte se Haga :O)Naposletku nije to samo groblje,vec groblje definicija i kao takvo moze da ostane pojam za sebe ne vezujuci se za prava groblja.A i svi su do sada ukapirali sta groblje definicija znaci,mislim da nema potrebe za menjazhom.A sto se tice starih dobrih definicija mozemo ih zvati jednostavno tako,bez groblja,smeca i toga jer dobre definicije nikada ne umiru,to je jednostavno soba sa trofejima.Eto Surovi bas sam se trudio da te obradujem iscrpnim odgovorima u pet sati ujutru.Ako sam nesto lupetao ti me banuj il me pljuni sledeci put na chatu,axax :O)

Ja sam za to da se više ne zove groblje, nego da ima malo neuredniji naziv. :)

Notice: Ova tema se zanalzi u podforumu "Zezanje" :)

Možda da se groblje malko uredi...
Da se postavi nadgrobna ploča za svakog autora da možemo da vidimo njegove izbrisane defke, ali i da ostane ono sa najskorije izbrisanim.... :D:D:D

Jebote surovi cime se ti bavis...
tacka.

Smotaj sledeći put sa malo više duvana, izgleda da ti je to nešto jako i kvalitetno! :))))))))

Oke, malo refleksije od mene...
Brate Surovi, citiram prvo pitanje:
Moje pitanje za sve je da li treba da pošaljem na groblje definiciju koja je smeće ili ne?

Naravno da da, kakva god definicija bila, o pokojniku sve najbolje, mjesto im je u groblju.
A deponije danas svakako pretenduju reciklaži, što bi dovelo do nade u nadnaravna uskrsnuća.

Citiram drugo:
Znači li to da najbolje definicije treba slati na groblje kako bi ih se autori setili?

Naravno da ne, a razlog... Pa jednostavno se plašim za tron na kojem sjedim dole, u podzemnom svijetu, u devetom krugu, duše oplemena pripadaju meni! devilish :[ (neki smajli sa očnjacima, valjda)