Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Лемаја, може то и лепше
Sad sam ga ugasila :D
Чек, малопре беше ''с девојком'', сад испаде да их има више. :)
Лемајо, то што се тиче тела, о томе сам већ негде причао. Лепо мушко тело је подједнако лепо као и лепо женско тело. Има и лепих мушкараца и лепих жена. Е, сад, то нема везе са сексуалним нагоном. То што ће неки мушкарац рећи за другог да је леп и згодан, не значи и да он осећа сексуалну привлачност. И обрнуто. Ту треба бити објективан.
Pederi koji ne smeju da priznaju da su pederi su djumle i pičkice. Kod žena je drugačije. Reklo bi se da lezbejke imaju veća muda nego pederi. I veće sise svakako!
Ima tih stereotipčina na ovu temu. Smatra se da su pederi lepi, a lezbejke ružne. Tako neki algoritam. Isto go kurac.
Energija je toliko smešna da je deficit sisa za prevideti.
može zmio, al ne smem da kačim čičine slike! ;))))
črčo, lično, verujem u seksualno eksperimentisanje, i smatram ga dobrim za psihičko i duhovno zdravlje! ali sa ovim boleštinama danas... msm, pederi mogu da koriste kondom, a šta lezbejke da koriste?!
Džimi,
Ona jedna je bila lezbejka, ove druge su koliko je meni poznato ili bile bi, ili nemam informaciju, a i davala sam primer za nju jer je bila lepa kao andjeo, a počeli su svi te, kako ste ih krstili, trukor lezbejke da porede sa automehaničarima :)
da, oftopikujemo... da li je stvarno žensko telo lepše od muškog? meni je ovo baš baš lepo!
Žensko telo je zasigurno lepše od muškog.
samo uslučaju da za primer ne uzimamo Žgoljavitus-Sapiens ili Grbavitus-sapiens.
Bilo kako bilo
Ženski mišići su vretenastog oblika,Gipki su što dovodi žensko telo do savršenstva i uzimanja daha nekim muškarcima.
Npr
Neke devojke kada obuju štikle njihove noge počinju više da se ističu i tako nastaje foot fetish
itd itd da ne filozofišem.
pa ne znam đimi... ljudi obično potežu estetiku kada je homoseksualnost u pitanju.... u fazonu "lepše je videti dve lepe devojke kako se maze, nego dva dlakava majmuna kako se arče".....
Žvaku..
isto! navuka ga na jezik:)
pa garant postoje neke posebno dizajnirane opne i tome slicno...
Ova tema sad može da se preimenuje slobodno u: Izlazak iz ormara ;)
Jok more. Meni treba emocija i da me pokrene da odem na pisanje. Bila sam s dosta muskaraca, ali sam svaku svoju i najprostiju kres-semu poetizovala, nekakve emocije je uvek bilo. Jace ili slabije.
Dakle, da bih bila sa zenom, treba mi emocija. Neke me i privlace u neku ruku. Ali se plasim zena. Vise volim muskarce.
A i picka joj je bre...ko za reklamu....:)))
Ако мушкарац јебе лезбејку да ли она аутоматски престаје током тог чина да буде лезбејка или се "лезбејка" користи као некаква социјална или карактерна одредница?
Е да , јебо сам једну што је наводно била лезбејка ,ал видим ништа јој није сметало да јаше "Витора Белфорта" , и некако ме увек збуњивало то , да ли сам јебо лезбејку или стејт рибу? ...... небитно ....
aj kad bude na noc reklamozdera zovite, ok?
vitor sta?
Laki jebe!
lemaja, možda eksperimentišem, ali nisam glupa bemumiša, kao i sa muškima što ne spavaš bez zaštite na keca ukoliko je reč o nepoznatoj osobi tako i ovo...
U svim varijantama su to devojke koje poznajem, s kojima se družim... mislim da ne crtam sad...
Чек, јел постоји шанса да лезбејка осети емоцију према мушкарцу, или, да дозволите, његовој кити, и да се притом преобрази у хетеро?
Пеки, мешаш платонску љубав са сладострашћем.