Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jeste.
Ma ne isplati se da ih jedeš, skupe ove godine, kesica 80 dinara :D
XD
maestro ako mislis na acid, mora da bude neko sa tobom dok te radi, najbolje neko iz najuze familije jer dusmanin moze da te gurne pod kola i posle kaze sam si iskocio.kao u lovu sto se desava,,prijatelj,, te upuca i posle kaze da je mislio da si jelen.a nikad ne znas sta ko stvarno misli i ko ti radi o glavi
Labokv potrazi strucnu pomoc savetujem najiskrenije
Zbog ovoga je labokv potreban forumu
gamby, vidim ja dobro nego pisem brzo pa se desid a progutam slovo
a poznajem jednog oftamologa, znas kako me zove kad me vidi--gde si sokole..
I robija svega dve godine, ne nije potreban. To ti zna svako ko je išao u lov/držao pušku u rukama
Tako i na forumu, vidim, progutaš par kurčeva na brzaka, a da i ne primetiš
I kad te vide, kažu- gde si, debilu.. hahah
Teca cigan je
Nisam, belac sam
:D
Pa to sam i planirao da bude 3-4 ljudi tu meni najblizih za svaki slucaj
Istalite se za kutiju onda porodicno :D
https://youtu.be/GD34BraT5ms
https://www.youtube.com/watch?v=CIks9QQ_Khg
Evo ga, za jutro taman
Kafica, džoks i lagano
Plus Aleksandar Pavković, nije Tša Tšanović debilčina mali