Њах... Јесте модерна кинематографија срање на неки начин. Не памтим кад сам одгледала неки наш новији филм, а да не доживех трансфер блама због глупих дијалога или сцена. Клопка је изузетак, на пример. И, да. Немојте никад, али НИКАД и ни у којим условима да гледате било шта са Стефаном Капичићем.
E moji vi , rekoste od 1990? Tu ima tona ,ali tona dobrih filmova, da krenemo:
Mi nismo anđeli
Tito i ja
Tri karte za Holivud
Podzemlje (Underground)
Do koske
Tri palme za dve bitange i ribicu
Stršljen
Rane
Točkovi
Mrtav ladan
Kordon
Mala noćna muzika (film je teska prsotina haha)
Ringeraja
Jedan na jedan
Kad porastem biću Kengur
Sedam i po (kultni film ce postati vremenom)
Karaula
Sveti Georgije ubiva aždahu
Klopka - solidan zaplet, ne baš solidna realizacija. poslednja scena prepisaana iz Zlog poručnika. Ne kažem, nije loš film ali je imao potencijala za bolje.
Укратко , ниси обавештен , то је заједнички филм свих бивших Југославија република плус Велика Бризанија , Аустрија и Мађарска.......... ин јоур фаце битц...
Meni je Lavirint najgluplji film koja je nasa kinematografija izrodila. Sve te neke teorije zavere, sekte kurci palci su toliko lose odradjene u ovom filmu . Bolje mi da se drzimo komedija.
Укратко , ниси обавештен , то је заједнички филм свих бивших Југославија република плус Велика Бризанија , Аустрија и Мађарска.......... ин јоур фаце битц...
Poštujem koprodukcije, ali Rajko Grlić je autor filma, a on pripada hrvatskoj kinematografiji. No, mislim da se razumemo i da nemamo spor.
kalvarija jeste hrvatski ali objašnjava
http://www.youtube.com/watch?v=gkod_vyorEg
Jes, imamo vrh pičke.
a tek što smo najkuratiji u evropi po nekakvim istraživanjima
Њах... Јесте модерна кинематографија срање на неки начин. Не памтим кад сам одгледала неки наш новији филм, а да не доживех трансфер блама због глупих дијалога или сцена. Клопка је изузетак, на пример. И, да. Немојте никад, али НИКАД и ни у којим условима да гледате било шта са Стефаном Капичићем.
Klopka nije loš film.
E moji vi , rekoste od 1990? Tu ima tona ,ali tona dobrih filmova, da krenemo:
Mi nismo anđeli
Tito i ja
Tri karte za Holivud
Podzemlje (Underground)
Do koske
Tri palme za dve bitange i ribicu
Stršljen
Rane
Točkovi
Mrtav ladan
Kordon
Mala noćna muzika (film je teska prsotina haha)
Ringeraja
Jedan na jedan
Kad porastem biću Kengur
Sedam i po (kultni film ce postati vremenom)
Karaula
Sveti Georgije ubiva aždahu
eto ukratko .........
Ukratko - Karaula je hrvatski film.
Klopka - solidan zaplet, ne baš solidna realizacija. poslednja scena prepisaana iz Zlog poručnika. Ne kažem, nije loš film ali je imao potencijala za bolje.
Јел гледао неко ону морбидарију, "Ђавоља варош"?
Meni je Lavirint najgluplji film koja je nasa kinematografija izrodila. Sve te neke teorije zavere, sekte kurci palci su toliko lose odradjene u ovom filmu . Bolje mi da se drzimo komedija.
Laki, polovina filmova koje si nabrojao su transferčine blama.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man. ...
Poštujem koprodukcije, ali Rajko Grlić je autor filma, a on pripada hrvatskoj kinematografiji. No, mislim da se razumemo i da nemamo spor.
L@Ki, potpisujem vecinu filmova gore navedenih.
Свети Георгије убива аждаху? Дааааај, Лаки...
Седам и по није лош, иако копија славне Седмице, са мојим омиљеним Кевином Спејсијем.
Свети Георгије убива аждаху је занимљив филм.
to nisam gledao skinuću sa neta
Седам и по мајсторски филм.