Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Normalni ljudi je odličan. Crnjak, niskobudžetni, ali za ljubitelje drame super. Hadersfild isto tako. Ništa spektakl, ništa efekti, unutrašnja priča.
http://www.youtube.com/watch?v=q2wWJ3CRxxc
Ovo ne pomene niko
То је исто добар
Очајан је.
Ne valja.
Riči, ono je OČAJ!
Jel gledao iko Montevideo bog te video?Imam osećaj da je teško njesra,ali nisam gledao te nemam pravo glasa.
Овај "Чекај ме ја сигурно нећу доћи" сам гледао пре месец два кад је био на тву. За време гледања сам имао осећај да треба да почне добар филм.
Седам и по је феноменталан филм. Одлична глума без икаквог глумачког фејловања, а добри и глумци. Сценарио добро осмишљен, види се да сценариста има живот и успео је да укомпонује све оне грехове у реалне ситуације, да све изгледа природно. То се наравно не може рећи за већину домаћих филмова који изгледају као да им сценариста и режисер нису упознали више од 10 људи у животу.
Један од филмова који је могао јако добро да се одради јесте Београдски фантом. Нервира ме што је филм рађен као полу-документарац. Могли су да смисле неку оригиналну причу и да је убаце у постојећу, а све што су смислили је да је она девојка све време знала ко је он и убацили да је Фанђо пуцао на њега. Слабо је то одрађено. Дакле, боље би било да су убацили нешто оригинално (сама прича о Фантому је феноменална, али фали детаља), а друга варијанта би била да су сместили радњу у данашње време. Ионако им није сасвим успело да маскирају град тако да изгледа као пре 40 година. Виде се билборди, хало-говорнице итд.
jest malo depra al je ok...glogovac je odradio posao
Био сам на премијери тог филма, а онда сам га још једном гледао након годину дана. Оба пута ми је дошло да се обесим. Тешки чемер, осећаш се горе но кад убију Бамбија и кажу ти да Деда Мраз не постоји.
Uroš, Džimi, Vojtek objasnili postovima. :)
http://www.youtube.com/watch?v=z7l0Q9gieDc
Jedan od boljih domaćih filmova.
Јел неко спомињао ,,Црни Бомбардер''? Мени је тај филм убердојајан. Прича, глума, музика посебно... Ма, све. Скидам капу, могу увек испочетка да га гледам.
http://blog.b92.net/user_stuff/upload/26/1.4026.jpg
Прегледао сам ову, и ону музичку тему, и морам тешка срца да приметим да још нисам налетео на поље на коме нама добро иде.
Djavolja Varos je jedan od najbesmislenijih domacih filmova koje sam gledao, tezak shit.Tu negde je i Cekaj me , ja necu doci.Odvratni likovi za koje se ne vezujes, depresivna radnja, uglavnom jadno.Svi filmovi radjeni zadnjih godina su bedni, cak i Azdaja.
Да инострани филмови никад нису ни дошли до нас, другачије бисмо мишљење имали.
Jao, objasnio! Zato je moj deda toliko voleo Maratonce.
Па, инострани филмови углавном и не долазе до нас, осим смрдљивог Холивуда.
Pa imamo internet...
Шта је то интернет?