Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ideja je da se posle svake obrisane definicije ili postera, čoveku koji je bio vlasnik pošalje poruka sa obaveštenjem da mu je obrisana ta i ta definicija, odnosno poster... i sa kratkim tekstom koji će objasniti gde je pogrešio....
Mislim da će se ovako smanjiti greške pri pravljenju postera i defincija u budućnosti...
Toliko....
MRŠTE!
!ETŠRM
Неутралан.
Немојте правити постере нити дефиниције и неће бити потребе за тим.
Tako je, još ako može da ti iskoči iz monitora neka meleskinja i da ti ispolira močugu. Jašta ćemo.
Svaki moderator će ti reći da nisu obavezni da daju objašnjenja.
Za.
Ahahahhah. Biće.
ја би када ми се обрише деф , да ми за претрпљени душевни бол из екрана искочи црнкиња и исиса ми сваку кап семена из палије......
ЕДИТ:Други пута данас да ми се дешава да неко унапред напише оно што ја мислим ....истовремено
Ja sam zato da se obrišu sve definicije i da lijepimo postere ko ludi.
Pa nisam ja rekao da su obavezni, ja predlažem da u budućnosti budu obavezni....
Биће, ал' замало. Углавном, ЗА.
Ja bih pivo.
protiv
Jbg, imamo pravo da maštamo....
Nisi mi se svideo u Zrnu utehe,samo da znaš. Mršte da učiš da glumiš.