Prijava

Kontam, sve sami vrsni jebači ovde, samo se prave teme o jebanju, satiranju pičaka i slično, a ne videh ovakvu temu pa rekoh da napravim. Dakle, vaše priče, iskustva, romantični trenuci, kakvu muziku volite da pustite, kakva hrana ide uz to sve, kakva atmosfera valja da bude i to tako na tu temu.

bice ovde materijala za transfer dlana

Ја сам као клинац триповао да девојке падају на романтику. Није ни чудо што ништа нисам јеб'о. Временом сам сконтао да на романтику падају махом зиљавуше и емо цаве, а оне ми нису биле циљна група. Кад кажем ''романтика'', мислим на оно што људи углавном сматрају романтиком - криво је море, птичице, липе што цвату, држање за руке под сјајем звезда ове ноћи, писање песама (које су тако патетичне и сладуњаве да ти крене сопствени желудачни садржај на чмар), море, галеб, лежање на трави итд.

Права романтика почиње тек са првим прдежом. Другим речима, кад престанеш да се устручаваш. Је ли тако, Сосе?

Jes', dosta devojaka ne volu. Neg', da ja napišem pokoju.

Imam ja stan na drugom kraju grada, polusređen. I tako ja jedared skontam da bi valjalo da malo ulepšam, da ne bude kao što je uvek. Ono kao, romantika. Kupim sveće, one male, mirišljave, čokoladu, vina i koka-kole za bambus bilo, krevet lepo namešten, mujz'ka takođe. Dođem pre nje, napravim mrak totalni, zapalim par, napravim ugođaj i to sve. Dođe ona, sve kul. Popije malo, legnemo i odjednom ona ustane i pogasi sveće. Pitam ja:"Pa je l' sam toliko gadan da 'oćeš da bude skroz mrak?" Kaže:"Ma jok, dobar si ti, nego mi je sa ovim svećicama k'o u crkvi." A muzika nam je uvek neki hardkor, det metal i tako to pošto ni jedno od nas ne voli ona gej sranja. Uglavnom, ne može reći da se ne trudim.

Права романтика почиње тек са првим прдежом.

Amin.

Менталче, нисам знао да си емо. :p

Какав си ти то металац, бре, ако пазиш да ти кревет буде под конац и палиш свеће и цвеће и вино кокакола миришљаве салвете, пичке материне? :)

Nisam emo. :) Pa rekoh da uradim to zbog zbog nje, možda to voli, al' malo sutra, ista je k'o ja. Meni još bolje, ne moram da se bakćem sa gej stvarima. Pravo ti reče, prava romantika počinje sa prvim prdežom.

Јебемлига, волим та пичкаста срања понекад, што нико не би помислио, прави сам намћор на први поглед :))
Уопште не мислим да је романтика геј, све док не зађе у патетику.

Mislim da romantika nije pitanje romantične muzike, sveća, sladunjavih poklona, pesama...
Imala sam dečka koji mi je za mesec dana poklonio crveno jastuče sa dečakom i devojčicom i natpisom "Volim te najviše na svetu", napisao mi je i pesmu, ali nikada nije bilo te neke bliskosti među nama. Puklo je posle 2-3 meseca, a i do tad je sve upućivalo da će biti totalni fijasko. Sve je to bio neki kliše koji čini da se u trenutku osetiš lepo, ali prava romatnika dolazi iz bliskosti. Kada ne moraš da se ustručavaš ni po kojem pitanju pred dotičnom osobom - sve ti je romantično. Romatnično je to što će on da mi da svoju nošenu pidžamu da spavam, to što ću ujutru da ustanem sva bleda, sa kosom raščupanom dovoljno da se smeješ naredna tri dana, da podrignem kao prase i jebem li ga šta sve ne još. Tada sve uzima onu notu simpatičnosti, romantičnosti, primitivne bliskosti koja spaja ljude i kada te ništa te nije sramota. Jbmli ga, barem ja to tako doživljavam.

da podrignem kao prase

То је нешто најкул ever! :)

Ja moju nikako da naučim da pljune, al' onako muški.

svaka riba koja kaže da ne voli romantiku laže kao pas! verovatno hoće da ispadne kul i gotivna. naravno ne govorim o onoj klišeiziranoj, otrcanoj i deplasiranoj "hallmark" romantici. govorim o iskrenom iskazivanju ljubavi i naklonosti dvoje ljudi koji se vole, kroz sitne gestove.

moj čkode je poprilično romantičan (i u tome je originalan). i kada se svojim drugaricama pohvalim šta je uradio ili napravio, one sve sve raspilave, krene da luče vlagu i žale se kako oni njihovi majmuni samo prde po ceo dan... svaka devojka voli da dečko (koji joj se dopada) učini da se ona oseća posebnom i da se potrudio... i za to ga nagrađuje blow jobom ili davanjem guze... ;)))

Ја сам као клинац триповао да девојке падају на романтику. Није ни чудо што ништа нисам јеб'о.

Хахахахах, Џими краљчуго! Ае мене неко да научи како да будем романтичан, да могу да јебем емо цаве. Оно фазон: Мачко. твоје очи су као звезде, дођи сад да ти га мунем крвнички.

ne moš to da se nauči. i naročito ne moš primeniti na ribi do koje ti nije preterano stalo i koja nije preterano zagrejana za tebe. ali, za ono što tebi treba, i hloroform mož da odradi poso ;)))

Бурзуме, евЕ ти прва лекција :))
http://www.youtube.com/watch?v=nsTHOfJ5CW0

prava romatnika dolazi iz bliskosti. Kada ne moraš da se ustručavaš ni po kojem pitanju pred dotičnom osobom - sve ti je romantično. Romatnično je to što će on da mi da svoju nošenu pidžamu da spavam, to što ću ujutru da ustanem sva bleda, sa kosom raščupanom dovoljno da se smeješ naredna tri dana, da podrignem kao prase i jebem li ga šta sve ne još. Tada sve uzima onu notu simpatičnosti, romantičnosti, primitivne bliskosti koja spaja ljude i kada te ništa te nije sramota. Jbmli ga, barem ja to tako doživljavam.

Тај рад. Без блискости нема романтике. Ако си ти утегнут са партнером, он не осећа да ти имаш поверења у њега, а, као, волиш га. Јебајга, њама ту романтике.
Права романтика је кад има варница. Кад и са 2 месеца у вези причате као да се годинама знате.

дођи сад да ти га мунем крвнички.

Нема даље. :)

Кад и са 2 месеца у вези причате као да се годинама знате.

i kad posle 2 godine imate leptiriće kao posle 2 meseca :)

Права романтика почиње тек са првим прдежом. Другим речима, кад престанеш да се устручаваш. Је ли тако, Сосе?

Tako je dzimi, evo pride i jedna zaista romanticna pesma koju sam napisao od koje sam imao vise "koristi" nego od svih drugih zajedno, i akordi pride, svira se sa razlaganjem

Dm                         Am
Molim zvezde da mi pokazu
C                 G
   Put do tvoga srca..
Dm               Am
   Hajde dodji ljubavi
C                 G
   Strasno mi se prca

-zatim se pevusi melodina "naaa na na naaa na, naaa na na na" sa istim akordima, dva kruga, razigrano tamburas

i onda opet razlaganje

Dm             Am
Svaka dusa trazi
C                  G
Neku dusu za sebe
     Dm             Am
Ali svakom telu treba
C            G          Dm
Nesto da pojebe

sva prava su zasticena, sa ortakom imam bend i pravimo slicne stvari