Prijava

Свако има свој идеал лепог, оно, типа „девојка/момак из снова“.
На овој теми можете да качите слике познатих и непознатих људи који су управо то за вас или који су најближе томе, уколико сте срели/видели неког таквог, или, уколико још никог таквог нисте срели/видели, да једноставно укратко опишете шта је то што би „тај неко“ требало да има. Дакле ради се искључиво о физичким особинама.
Да ли вам је битна боја очију? Боја косе? Висина? Је л' су битније сисе или гуза? Или и сисе и гуза? Трбушњаци или пивски стомачић? Имате ли уопште такве „стандарде“ или не? Мушкарци могу да причају и о мушком идеалу лепоте, жене и о женском. Да ли је то неко други, или можда сте баш ви себи идеал савршеног?

Ево за почетак од мене:
Боја очију ми никада није пресудна, боја косе мање-више, мада признајем да готивим црнокосе више. Сиса да је добра, не мора велика много, али зато волим када девојка има лепо обликовану гузу.

Lice i osmeh moraju posebno da zrače i mora osoba da ima "nešto" u sebi, način na koji se kreće, osmehuje... Jer ako je lepa, a prazna, to ne znači ništa. Ako ima "to", onda je mene potpuno osvojila. Fizički atributi mogu se doraditi, a "to" je ono sa čim se rađaš i nema menjanja.

Па, пази, све то појединачно и није толико битно, колико је битно да је уклопљено с осталим карактеристикама.

Ја нпр. никад нисам волео плаве очи, нарочито оне екстремно светле. Ужасно ме фрикују. Што су тамније очи, то су лепше, под условом да су на лепом лицу, наравно. :) Зелене очи умеју да буду лепе, али само уз светао тен и црвену косу. Иначе су одурне. Слично у ствари важи и за плаве очи. Гадно ми је да видим кварцовану девојку с екстремно светлим плавим очима. Дакле, ако већ мораш да имаш плаве очи, она имај и плаву или црвену косу и светао тен.

Дупе, сисе... Па, јебем ли га. Није битна величина, него како их носиш. Понекад минималистичке сисе код девојака умеју да буду МНОГО више секси од неких огромних.

Морам да признам да ме никад нису привлачиле претерано ниске девојке. Може ниска девојка да буде слатка или лепа, али некако није то то. Јебем ли га.

ЕДИТ: Е, да, и ово што рече Пеки. Осмех је битан. НЕ волим девојке које се мусе, уопште не волим ни мушкарце који се мусе. Нити волим људе који кад се насмеју - поружне. То је кад ти се смеју уста, а не смеју ти се очи, па изгледаш као да си појео пола лимуна.

Vitke, sise nisu bitne, dupe onako. Boja očiju nebitna, al' volim lepe oči. Boja kose nebitna, al' pali me kraća kosa na devojci. Faca mi je bitna. Al' ne volim onu klasičnu lepotu već malo drugačije, možda i čudnije. I tako to na tu temu...

Lice i osmeh moraju posebno da zrače i mora osoba da ima "nešto" u sebi, način na koji se kreće, osmehuje... Jer ako je lepa, a prazna, to ne znači ništa. Ako ima "to", onda je mene potpuno osvojila. Fizički atributi mogu se doraditi, a "to" je ono sa čim se rađaš i nema menjanja.

E, taj rad. :)

Faca mi je bitna. Al' ne volim onu klasičnu lepotu već malo drugačije, možda i čudnije.

Управо. Мада, не само фаца. Мора све некако да се уклопи. Не волим девојке са превеликим сисама, нпр. Волим да поватам и појебем али за неко фурање - не. Осмех што неко помену, и одлик очију је оно што може јако да ми се свиди. Бруно, јесте да мора да има "то", али ајде да причамо искључиво о физичким особинама.
Ево неких
http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2010/06/zooey-deschanel.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_ldopjeB29u1qf08xvo1_400.jpg

Vekovima se ljudi pitaju koji su to standardi ženske lepote, pa su estete nekao izdvojile neka univerzalno važeća pravila.

Prvo i verovatno najvažnije - oči. Krupne i široko razmaknute, nazvali su ih Kleopatrine oči.

http://img46.imageshack.us/img46/1162/cleopatraeyes.jpg

Drugo - usta - izražena i puna, da ne opisujem ima slika, a nazvali su ih estrogenska.

http://img440.imageshack.us/img440/131/lipssexy.jpg

Nos mali i pravilan. Brada izdužena i zašiljena.

Proporcije tela i nogu kao kod Merlin Monro ili Anđelke.

http://img257.imageshack.us/img257/2668/angelinoduo.jpg

Ovako:

Najvažniji atribut faca. Ako je ružna u licu džba joj sve. Nisam mnogo vješt inače u selektivnom analiziranju dijelova face, tipa, oči, nos, usta, itd. Ja to gledam u globalu. Il mi se sviđa komplet faca ili ne. Jedne te iste oči bi možda na jednom licu bile bezveze, a na drugom odlične, tako da, meni je bitno da joj je faca u globalu lijepa.
Drugi najvažniji atribut kilaža - ako ima sto kila, opet džaba joj sve, (mada tu postoje VRLO rijetki izuzeci kojima višak i ne stoji toliko loše)
E sad što se tiče tijela, i tu uglavnom gledam sve u globalu, znači da je relativno vitka, skladno građena itd. Bilo bi poželjno da nema baš premale sise, ali takođe ne moraju biti ni velike. Samo da nije baš neka daskara.

Što se visine tiče, veći turn off mi je ako je previsoka. Ne valja ni prenisko, ali neke od najzgodnijih i najseksi žena ne mogu se pohvaliti nekom visinom. Uglavnom su me prilačile malo niže, oko 160-165 cm npr. , ali ne i preniske.

Boja kose mi je nebitna. Jedina boja koju ne volim je neka neizražajna šućmurasta između smeđe i plave. Ako takvu prirodnu boju kose ima žena, jebiga, bolje joj je da se ofarba.

Ne mogu da nadjem mlađu sliku na netu jbg.....Kim Gordon (Sonic youth), sad je mnogo matora, a i vara me sa mužem.....

http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v652/99/58/593487448/n593487448_1139894_4306.jpg

Та пушикарска уста ми и нису неки мастхев. Јебем ли га, некако фуфаско ми делују. Осмех је битнији. Никад ми нису биле занимљиве као зиљавуше са фешн ТВ-а, некако те манекенке су ми бљак. Оно што је ми је можда најбитније да је девојка један кроз један природна. И треба један детаљ да се мало издвоји, или очи или осмех, или нешто трећа не знам, што ће да ме намами. Зои, чији линк постовах тамо горе, ми је вееееома близу идеалног. Веома.

Moj ideal lepote. Ona kojoj ni Džimi neće naći šta joj fali. Znači nema!

Ne znam nemam neki poseban tip važno da devojka zna da se nosi sa svojim izgledom i sto već neko reče osmeh je jako bitan

Kako da zakačim sliku sa mog harda?

http://imageshack.us/
ЕДИТ: Ту аплоадуј и постави линк овде. :)

Gala Videnović me je facsinirala u filmu "Bal na vodi", teško sranje u suštini, ali ona zavija sarmu koliko je lepa....

http://img.amazon.ca/images/I/51DVH86V6BL._SS500_.jpg

Volim neobične devojke lepog osmeha, sa tamnim očima i svetlom kosom, ili obrnuto, kontrast mi je prilično zanosan.