Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. br. 1 - wooooow!! celtic thumbsup

2. nikad nisam razumeo zenekoje se loze na druge zene.jel to hosmoseksualizam u pitanju ili ne mora da znaci?reci mi komad iskreno

3. nije homoseksualizam, nego na taj nacin hoce da pokazu drugima kako su sigurne u sebe i nemaju problem da pohvale i drugu devojku...realnost je totalno drugacija, nesigurne su u sebe i kad bi joj decko pogledao ovakvu, iskopala bi mu oci. U 95% slucajeva je ovo.

4. http://www.ahdwallpaper.net/wp-content/uploads/2015/03/Priyanka-Chopra-Cute-Smile.jpg
    Indijka mi rusi predrasude o "onijem njenima", doduse sad sam vidio da ima bagova ali zanemarljivo je.

5. što je lijepo - lijepo je....nema veze sa sexualnim preferencama....
    al evo, dežurni psiholog zna bolje, pa tko sam ja da se izjašnjavam....negdje je pročitao da je to tako, pa valjda onda i je :/

6. petre, stvarno je jadno ako je to razlog.kad devojka hvali izgled druge devojke iz cista mira verovatno u svojoj glavi masta da je otruje ili tako nesto

7. izvini sto sam ti povredio ego beybe :(

8. hahaha pez opet objasnio zene

inace dobra prva stvarno

9. nisi ljubavi...ne brini...slobodno ti piši sve što te tišti...

10. ajde ajde, kao da niste nikad videli kad devojka dodje i onako teatralno, maltene histericno pocne da govori drugoj JAOOO LEPOTICE KAKO SI PRELEPA JAOOOO JUUU a onda se okrene i kaze koja kucka ubila bi je

11. istina...stvarno ima i takvih...slažem se...kao što ima svega na ovom svijetu...c c c c c

samo ne vidim logiku u tome da mi je ovo preljepo djetešce na slici moglo nanijeti neko zlo u životu, pa da govorim kak je lijepa, a mislim da nije i ostale mentalne zavrzlame koje navodiš....

12. ili kad mafijas izljubi drugog mafijasa i posle samo namigne ubici da ga smakne.o tome se znaci tu radi.ja mislio da je komad lezbejka, tj bio sam ubedjen posto bas uziva u ovoj temi

13. ajde sta se palis, uopste se nije odnosilo na tebe, nego sam odgovaro na labovo pitanje

14. jebem ti majku pricali smo vec o ovome ako ti se ne svidja nemoras srati stalno poljubi i ostavi i odjebi u skokovima majmune retardirani dobra je crnka

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.