Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Nisam ja ni rekao da su ideal lepote al su im guzice idealne a to je uvek za rispekt

Pitanje imam za tebe, da na temi o pivu okaci ove guzice jel bi ti smetalo? Tj da li ti smeta u vidu spema ili ti smeta jer su guzice u pitanju? Xd

2. U vidu spama. Kad mi se gledaju guzice ili idem na temu dobre pičke ili na net. Jebiga, smara sto se svaka tema pretvori u jedno te isto. Ođe oću da vidim ideale. A drkaću negde drugde lolo. Ne znam je l me kapiras. Cenim preglednost. Lolo

3. A ovo je bilo namerno zatrpavanje. Tj. Nameran spam. Ne vidim poentu. A i ono, te bulje su fazon prvi rezultati kada u guglu kucas "dobro dupe".

4. Reme kako zamišljaš da midžet poput tebe visok 167 izbacuje izjebane ovakve pičke sa gajbe? Imaš 400 k evra na gomili? Voziš X5? XD

5. Nisam iz Mladenovca. Za početak je dovoljno.

6. A jbg Reme, hendikepiran sam sa te strane XD

7. Dobro brt al opet mi je nerealno da jebes ovakve picke o izbacivanju sa gajbi da i ne govorim. Ne kazem da je meni to nerealno da se razumemo xd

8. пезосе мајмуне набошћу те песницом јако

9. Au aste izuletali izmedju postova

10. шта треба да значи ово у загради?

жеље су једно а реалност друго

на који начин ви што качите слике узимате у обзир овај додатак теми? као ставили бисте неку слику, али прочитате ово у загради и кажете "не, ипак није за ову тему зато што су жеље једно, а реалност друго". каква би то слика била?

11. Pezose kul post osim ove sektalike sa zidarcem i ove poslednje koja vise vuce na ruzno nego sipmaticno

12. Reme sta bi više voleo da si visoki prezgodni markantni decko iz Mladenovca za kojim balave sve devojke i same se isutiraju napolje iz stana kad ih izjebem, ili da si 164cm nevisoka bledunjava vocna musica iz kruga dvojke?
    Drug moj jedan pitao ovo

13. Primetio sam da se Rem baš zalaže za prava pedera, kao i da se ne razume baš u žensku lepotu. Čini mi se da je to nekako povezano.

14. Truce ja to ne uzimam u obzir jer kod mene zelje jesu realnost. Ali zapravo a ne kao kod ove dvojice sto se glodju ovuda xd

15. Drug moj jedan pitao ovo

Замислио сам тебе и другара како седите један поред другог и куцате заједно за компом. Ти имаш lonsdale боксерице, а другар има emporio armani и фризуру шалу на страну.

16. Na četu zapravo, čita Vukajliju i ima akaunt ovde renomiran je ali nije hteo da se meša.
    U Rl nemam druga koji ima frizuru šalu na stranu

17. добро, пс, теби је онда лако. али стварно не капирам. као окачиш неку рибу и онда прочиташ жеље су једно, реалност друго. па се збуниш, ваљда, шта је неко хтео да каже. било би добро да се јави отварач теме.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.