Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. има и других теорија.

2. lik od kada je došao na forum deluje ne kao da troluje, nego kao da je zalutao na net

па не бих баш рекао да је залутао, очито се добро снашао. макар на крстарици јбг.

3. Dobar dan momci, vidim još debatujete?

4. никола, 'ајде да се нађемо на кафи да им се смејемо како су тупави, затуцани срби. вечерас после 10, тамо на бубањском језеру, шта кажеш?

добро не мора кафа, ал' ето да се испричамо на клупицама.

5. poštovanje autoru NeMozesDaPodneses Istiću , vidim da te to pitanje kopka danima, i ako bih ti objasnio ti bi se razocarao (premda ja znam da ljude muči misterija i ja to znam po sebi, kad mi neko kaze da mora nešto da me pita ili da bismo trebali da razgovaramo po viđenju, ja odmah pozurim da saznam o cemu je reč)

Z se na tastaturi mog telefona nalazi odmah pored slova T. nadam se da ćes lakse spavati

6. александаркг, hvala, ali ne hvala. Mada se slažem da ova cela situacija postaje smešna

7. ne znam, meni se vise puta desilo da lizem picku nego da ukucam z umesto t, tako da mi deluje verovatnije

8. Radmilo bio sam u Kg u Pon el realno da ima kafana s imenom biblioteka kod Milutina haha
    Nzm da l si blizu al sam bio u nekoj pecenjari kod Ratka. Da l je ratko jbt
    Posle mosta desno pa levo u naselju onom

9. библиотека код милутина је чувена, скоро умро милутин, има пар година. домаћин био велики, кажу.

е сад јебига за печењару код ратка не знам, који мост, куда си ишао, преко тополе за крагујевац па прошао поред библиотеке па даље некуд?

10. Onaj Bohorov poster u kom se vidi muska bulja i Nikolin komentar "najveći uspeh u životu mi je što niko nikad nije pomislio da sam peder" totalno dobili novu dimenziju.

11. Hvala Coa, živ bio. Truće ako je već Reme imao neki post za mene, pusti čoveka da ga objavi nemoj bristati jebiga, ako već pričamo.

12. Псето посветио сам нам дефиницију отац две ћерке

13. Ovo sto kaze truć je kasnije doslo. Prvo je bio u fazonu, nije on nista inicirao.

14. Nikola nemoj sad i ti da jedeš govna, ti si sve i zamesio.

15. Je l' sad opravdanje "hteo pažnju, ali kad je dobio, video je da mu ne prija"?

16. да, реме, можда је суштина у томе.

17. Nema 40 godina, nego 38 godina i 11 meseci :P Uz to ima i dvoje dece, iz prvog, na papiru aktuelnog braka. I sad ja treba i tu decu da školujem, još svoju da pravim... Ne bih baš takav život, čekaću do 40 da se pojavi neka od 30 slobodna, bez dece... Posle ako ni to ne uspem, gledaću posle šta ću.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.