Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. prevelike su joj ove vrece masti koje naziva sisama

2. Jel zna neko koje je godiste nadja jutjuberka jer mala grmi, preslatka je i ima dupe za 10

3. Нађа станојевић

4. Не кењај Реме.. прво, никад ниси упознао ћупричанку и не знаш колико су то заправо драга и харизматична створења.. а то што није дала Фендеру је само последица чињенице да не постоји могућност у било којој паралелној димензији да нека риба да Фендеру

5. Шалим се ја мало, волим те Фендере!

6. Pa ona iz andjele i nadje. Al proguglao
    Sam, 2001. je -.-

7. Hahahaha Maestro zna za andjelu i nadju. I ja sam saznao jednom prilikom kad su ih isprozivali za nesto, neki twerk ili slicno

8. аа ангела и надја, не знам за њ, видим клинке неке, ја гугло надја јутјуберка, избаци ми ову неку нађу стојановић каковећ.

9. Ма ти јутјубери су секта нека, сви се међусобно поздрављају истим поздравом "поздрав јутјубери"

10. Вузи је прави јутјубер. Разуме се у интернет, трендове и има праву јутјуберску фризуру к'о петао голошијан

11. Ма ти јутјубери су секта нека, сви се међусобно поздрављају истим поздравом "поздрав јутјубери"

hahahah

12. Maestro sta bi joj radio?

13. Primecujem da politicari cesto osede pre vremena. Bez imalo trulog srpskog humora i sarkazma, njihov posao jeste stresan.

14. Pa kad ne vode računa o sebi. Kad ovako izgledaš, lagano možeš da šetaš neku od 19-20

15. https://www.instagram.com/p/BsQEykOAdmM/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ih34jb0fff5e

водио бих љубав са њом нежно у свили и кадифи

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.