Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Ima dobrih trandza, da se ne lazemo. Nego sto se o tome tutupica na temi ideal lepote, kojikurac.

2. blaire white je za sigurno pola riba sto su okacene ovde AVION

3. Haha kako su meni strasne trandze, mogu komotno da se snimaju horori sa trandzama. Kakvi jebeni duhovi kad skapiras da je neko trandza bas se sokiras onako i sama ta procjena i zentanje oko toga da li je ili nije, creepy je

4. Kakvo cimanje oko toga, samo uradis mošu ka međunožju, ako se makne bežiš.

5. Ali prije nego sto dodjes do te situacije haha ono kao druzenje prvo

6. Sjetimo se jedne od najlegendarnijih rečenica u filmu, vezanim za strah od toga da riba ima kurac. Čista romantika:

I can't tell you... that was one of the best times I ever had. It was. But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

7. врхунска пичка

8. Wiki je dobra na dojenju sigurno

9. Na heroinu je ili? XD

10. Ne znam, nisam joj uzimao bris.
    Gugliša kae da se zove Vladislava Evtušenko.

11. obrvice - ljute gusenice

12. Ова мисица је негдје одокативно 7/10

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.