Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Ima dobrih trandza, da se ne lazemo. Nego sto se o tome tutupica na temi ideal lepote, kojikurac.

2. blaire white je za sigurno pola riba sto su okacene ovde AVION

3. Haha kako su meni strasne trandze, mogu komotno da se snimaju horori sa trandzama. Kakvi jebeni duhovi kad skapiras da je neko trandza bas se sokiras onako i sama ta procjena i zentanje oko toga da li je ili nije, creepy je

4. Kakvo cimanje oko toga, samo uradis mošu ka međunožju, ako se makne bežiš.

5. Ali prije nego sto dodjes do te situacije haha ono kao druzenje prvo

6. Sjetimo se jedne od najlegendarnijih rečenica u filmu, vezanim za strah od toga da riba ima kurac. Čista romantika:

I can't tell you... that was one of the best times I ever had. It was. But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

7. врхунска пичка

8. Wiki je dobra na dojenju sigurno

9. Na heroinu je ili? XD

10. Ne znam, nisam joj uzimao bris.
    Gugliša kae da se zove Vladislava Evtušenko.

11. obrvice - ljute gusenice

12. Ова мисица је негдје одокативно 7/10

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.