Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Ово је нека да је одведеш на Захер торту или баклаву и лимунаду, као нпр. Деки Ивану на сутлијаш, да је водиш на Маракану, да блејиш са њом на Калемегдану, да је водиш у клабинг, и у позориште... тако та нека универзална девојка... Шта ћу кад волем певаљке!
    http://www.lepotaizdravlje.rs/wp-content/uploads/2013/12/Sara-Jo-LZ.jpg

2. убио бих је од батина

3. e konačno da mi pogodiš ukus, još samo da nema počupanije obrve od mene i ovu pedersku frizuru

4. Hahahhaha brate stani da li stvarno čupa obrve???? Nisam obraćala pažnju :/ možda ne čupa, možda su mu takve
    ima li nade? :/

5. maćora zvijerski ih je počupo može kombajn da parkira između
    no sry :(

6. ne widi wam se link, autor wladimir i nebitan, i usput podrška za autora celtic samo tako nastawite

7. Nebitna, ajd svega ti sačekaj malo nekih pički da se okači pa opet nastavi, molim te.

8. Па и окачила је пичке :)

9. Pa šta fali ovom sad poslednjem brate em nije plav em ima bradu, ja ne znam šta vi hoćete od mene iskreno

10. - воли да једе малтер

па шта још човеку треба питам ја вас

11. e aj zajebite kacenje osoba sa nepickom medju nogama

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.