ЦАКАНА ВОЛИМ ТЕ
:pije kafu sam:
Пази Данке само да га не огулиш , уме то да се деси кад се префорсираш или кад га гураш у тесно, хахахаха , ушивање ти не гине .....
Zato se onaj Dalmoš lepo snašao sa lignjom
ahahahahahahah
Неће Лаки, никад ми се то до сад није ДЕСИЛО !
пвт
И да ти се никад не деси , бламчина најгора кад идеш у хитну а цео конзилијум лекара и сестри се окупио око тебе...и не нисам то био ја него "један мој друг" ..... хахаха
Što voli da laaaaažeee
Јебем квалитетно, нема фрке.
ЦАКАНААААААААААААААААААААААА
Није лагао дечко , поднео нам је доказ да видимо ..... какав је то призор био , незабораван . хахаха
Podneo je dokaz, hahahahahaha
ХАХААХХАХААХ
HYORK HYORK!
ЊО ЊО ОЊОЊ ОЊОЊОЊ
Šta se glupirate bre? Ovo je ozbiljna igra!
Сваки пут када би осетио нагон истовремено би осетио и конце који му се заривају у месо ......... АААААААА ево најежио сам се .......
Сад мало да се изглупирам , цео дан се јебавам са књигом и аутом ....
ЈА АРЧИМ!!!
Jeste ozbiljna igra, ajd da pevamo :)
ПРИХЕФТАВАМ
Grupnjak, a? Ne možeš jedno ili drugo, nego i knjigu i auto...cccc
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
ЦАКАНА ВОЛИМ ТЕ
:pije kafu sam:
Пази Данке само да га не огулиш , уме то да се деси кад се префорсираш или кад га гураш у тесно, хахахаха , ушивање ти не гине .....
Zato se onaj Dalmoš lepo snašao sa lignjom
ahahahahahahah
Неће Лаки, никад ми се то до сад није ДЕСИЛО !
пвт
И да ти се никад не деси , бламчина најгора кад идеш у хитну а цео конзилијум лекара и сестри се окупио око тебе...и не нисам то био ја него "један мој друг" ..... хахаха
Što voli da laaaaažeee
Јебем квалитетно, нема фрке.
ЦАКАНААААААААААААААААААААААА
Није лагао дечко , поднео нам је доказ да видимо ..... какав је то призор био , незабораван . хахаха
Podneo je dokaz, hahahahahaha
ХАХААХХАХААХ
HYORK HYORK!
ЊО ЊО ОЊОЊ ОЊОЊОЊ
Šta se glupirate bre? Ovo je ozbiljna igra!
Сваки пут када би осетио нагон истовремено би осетио и конце који му се заривају у месо ......... АААААААА ево најежио сам се .......
Сад мало да се изглупирам , цео дан се јебавам са књигом и аутом ....
ЈА АРЧИМ!!!
Jeste ozbiljna igra, ajd da pevamo :)
ПРИХЕФТАВАМ
Grupnjak, a? Ne možeš jedno ili drugo, nego i knjigu i auto...cccc