Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Кад сам Био у Бечу хтели да ми га...
АЛИ НИСУ
e ljudovi ja ću sad polako da zapalim na trening, pa se vidimo kasnije, to jest oko jedan večeras.
Ајд у здравље
samo da nešto ozbiljno kažem remeu pa nastavljamo sa zajebancijom
ako si kontao na etf i ako misliš da imaš kapaciteta, slobodno nemoj gledati ništa drugo... ne znam u srbiji, ali par jarana je završilo u zadnjih dva mjeseca i nijedan nije ekao poso duže od godinu dana
Kako moja baba kaze - miting.
Aj...
e fala buri kumov kume moj :) Ma znam da je dobar faks a i to mi dobro ide jebi ga. Samo sam sad lenj malo kroz srednju školu (opravdanje za to mi je da se čuvam za faks ) :)
СВИРАЈТЕ НОЋАС САМО ЗА ЊУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
ne ljutiš se valjda kakana?
evo od kuma za kuma i kumu
http://www.youtube.com/watch?v=umQCybs58DE
VIDIMO SE LJUDI :)
reme dobro ti je opravdanje, ustvari najbolje...
Ћао Ременски !
УДРИ БАЈООООООООООООООООО
Ma jok...
Samo nek je veselo.:)
dženki veli se udri baja..... idemo do kraja
СВИРАЈТЕ НОЋАС КАО ДА ЈЕ ТУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
umrla tema... znači ja pobjednik
jes ti ... evo ja stavio kafu
e bome neće ta tvoja zadugo prokuvati
ne kuvam je, ledeni nes, samo protresem sa malo leda.
Veče.
svako veče