Svi pljuju, a ja gotivim...

1. Roki evo našao sam, koji sam haker jebote. Ukucaš u Gugl images "loves to suck cum", ona ti je prvi red četrvta slika s lijeve strane, tu piše ko je i što je.

2. Секташе. Сви их пљују, ја их готивим.

ЕДИТ: Нисам секташ, само тако кажем.

3. Гавран са митраљезом

Секташе. Сви их пљују, ја их готивим.

Ајде ми појасни ово, живтија.

4. Подржавам људе. Нећу да их пљујем због онога шта они хоће да буду. Сами хоће то да буду, нећу ја сад одлучивати ти ћеш бити оно, ти ћеш бити оно.

5. Е јеб' га, по тој логици подржаваш и педофила који је избамбусао мало детенце па од његове коже себи направио дамски шешир, и то је његов избор.

6. Шта ћу ја кад човјек нема пара за нови шешир.

7. ЕКВ, ако бар ситуацију на сајту гледамо.

Е, баш то.

8. Мерлин Менсон.

9. Comatose
    Мерлин Менсон.

JEEEEEEEEEEEEEE nisam jedini u Srbiji!

10. Ја готивим Колдплеј.

I to, ali za mene i nekako, žensko sam.

Ja gotivim U2 i The Cure, ta sranja 80' baš volim.

11. Sad ćeš da me se odrekneš? :'(

12. videćemo:)

oduvek sam gotivio sonic youth, a skoro svi ljudei koje znam kažu da su sranje, e pa ap jorz!

13. чарапе на сандале. озбиљно.

14. стара српска или словенска имена

15. Слеша. Чак мислим да бих му и испушио.

16. Čitam tamo na prvim stranicama ove teme da neko baca hejt na ...END DŽASTIS FOR OL!!! Jbt život da li je moguće da neko kaže da je išta na svetu bolje od tog albuma?!! Jebeno savršenstvo do najsitnijeg detalja.

Da ne spemujem, gotivim Dekija Pantelića. Nije prošao ni jedan veći koncert da ja Dekija nisam snimio negde u fan pitu, bez majice sa trakicom zavezanim cvikerima oko glave - FAKING LEDŽND.

17. Ejmi Vajnhaus, od skora. Rekla bi' po intervjuima da je bila baš dobra u duši i neisfolirana devojka. Smatram je i velikim sanjarem koji je od silne neshvaćenosti potegao rukom (flašom) na sebe...

18. Marčelo, al' kapiram da ne mogu ljudi u isto vreme da slušaju 'ziku i razmišljaju, nego im je lakše da puste grandžovce i isključe mozak.