Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Šešelj.
E gotivim i ja Mensona, ali ne sa muzičke strane. Muzika je šit, nego je ovako kraljina lik i carina.
sto bre?
mislim nemam nista protiv njega ali ni ne trudim se da ga slusam.
nekako imam utisak da je kombinacija Alis Kupera i moderne mtv gej muzike.
Izvinjavam se ako sam ga pogresno procenio.
Ja recimo volim kad pasulj nije dobro skuvan, nego one graske plutaju po vodi.:D
Pa, poslušaj neke intervjue koje je lik davao. Nešto sam smoren pa me mrzi sad da ti prepričavam, ima mnogo da se kucka... Nije on kopija Kupera koliko Ozija, ali nije da ga toliko kopira koliko ima takva gigantska muda kao i Ozi, pa je u kombinaciji sa željom za šokantnošću i logičan takav epilog. Možda ga zato gotivim, jer za Ozija ujedam. :)
Ja volim pare.
Ozija i ja gotivim. Ne znam kakak je MM ovako, ali muzivki ga ne gotivim.
Dok naprimer Eksla muzicki mogu da slusam, ali mi deluje kao govno od coveka.
Treba ta 2 da idu u kompletu da bi neko bio car kao eto npr. Ozi.
Блек, радикали се не готиве, радикали се воршипују
Rosija
Ozi je jedan od najkuljih ljudi ikada. Čak ga i fenserska žgadija gotivi.
Ne znam, meni je MM muzika golo govno, ali mi je car ovako.
A vidim svi ih nesto pljuju :)
Volim i ja paradajz.Sos od paradajza, corba, ovako sirov, kuvani...
To je bre povrce bogova.
Al tema je da volis nesto sto vecina ne voli.
Pa vako ja volim sve vrste metala dok neki hejtuju neke žanrove. Mogu da shvatim da neko negotivi neki pod-žanr ali sa toliko infighting -a metal će uvek da ostane underdog u svetu muzike. I recimo mrzim kad neko koristi engleske reči dok priča naški.
Менсон је јеб'о Стоју.
http://dl.dropbox.com/u/1086182/telas/NEWS/STOYA/StoyaII.jpg
Па ви видите.
Brate, kako to uvek dobre ribe imaju kretenska imena? Stoja, Stanija...
Ил' она Сунчица Травица. Замисли то, јбт.
Стоја је сан снова. Сви пљују дум мјетал, ја много готивим. Волим бледе анорексичне цаве. Ма шта да ређам овде који курац, генерално шта људи готиве ја пљујем, а људи пљују шта ја готивим.
1. Распале тинејџерске комедије, типа Америчка пита и та говна. Није да их сматрам неким врхунским достигнућем кинематографије, али волим с времена на време да искључим мозак (још више него иначе лоло) и погледам те сплачине.
2. Попару. ПОПАРА АРЧИ!
3. Мајкрософт.
4. Арч Енеми. Доста људи их не готиви, а мени су до јаја.
5. Шит новине типа Курир, Српски Национал, Правда, Печат, Ало и тако то. Понекад узмем који примерак од неког и лолујем док не добијем упалу дијафрагме лололо.
6. ЛДП. Није да бих икада гласао за било коју странку, али Чедицини пајдомани су ми најмање антипатични од свих.
7. Мађаре, јер сам четврт прљава Мађарчина. ЈЕБЕМО!
8. Волим исто да једем саламчине, подригуше, шваргле и тако те гадости, а посебно МЕСНИ НАРЕЗАК, на који уображена снобовска деца бацају пеглу, а ја га љуштим само тако бато, бркове мастим крестама, копитима, хрскавицама, ушима и осталим отпадом што Јухор меље унутра. Чак сам написао грајндкор песму посвећену овој дивној конзервираној посластици, додуше никад није снимљена.
9. Холандију.
10. Век, Формулу и остале слепачке крџе пуне пиљевине. Имају неку своју драж, не умем речима да опишем.
11. Стоноге. Мало су ми гадне, али ме на некин начин и фасцинирају, посебно оне надркане амазонске од пола метра, што једу птице и гуштере и пљују киселину.
12. Пол Мекартни ми је одувек био готивнији од оног смарача Ленона. Истина да је Ленон једини био тру, а остали Битлси позерчићи, али смара лик у пичку лепу материну, барем мене.
Уууу брате, па ја то обожавам. То му дође нешто као паштета у салама облику.
Popara rulz.
Ko ne voli narezak, može samo da čučne. To samo pizde ne vole. Narezak skrnavi!