Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Bolan, šta se nerviraš toliko, vidiš da se zezamo :D
Pa da, meni ovaj sajt služi za zabavu i zezanje, ne za iživljavanje na drugima, nemam ništa ni protiv koga, jer ne poznajem nikoga. Za mene ste svi kul dok se ne dokaže suprotno. Jednostavno, tako funkcionišem :D I mogu ti reći da je super!!!! :D
Mir svima
Капирате да ја готивим Костића, то је на овом сатју лоша ствар, какво шлихтање.
Улизујте се ви Џимију, Лули и осталим модовима ја сам рекао искрено шта имам. Довиђења полтрони.
Opusti se, ne bi bio toliko popularan da ga većina ne gotivi, budi siguran. I nije hipsterski gotiviti ga, ako ti je to ciljaš :))
A tiiiii, uživaj u svom hejtovanju, jednom kad porasteš ćeš shvatiti koliko je ljepše i lakše ponekad ignorisati negativne stvari, i biće ti superrrrrrrrrrrr! :)
Он није популаран.
Радим у доброј фирми, имам добру плату, лепу девојку, јебе ми се да хипстерски готивим јебеног Костића.
Мајо, ја не хејтујем, ја ударим плус кад је нешто добро а минус кад не ваља, тако радим и са остављањем кометара, ти пишеш очајне дефиниције које покушаваш да компензујеш шлихтерским коментарима, мени је то одвратно, кажи шта имаш, ово је јебени сајт.
Ко се бије, тај се воли.
Ako ćemo realno, jeste popularan. Čak se i u standarnom jeziku vukajlijaša njegovo ime provlači, što je znak ničega do popularnosti. :D
Ali, zašto, ako ti se nešto ne sviđa, moraš da kažeš to? Zar nije lakše da samo preletiš i zaboraviš što brže na to, nego da se iznova i iznova vraćaš i mučiš? :DD
Fala bogu da ću da ostavljam samo pozitivne komentare, jer njih jedino i pamtim. Negativne definicije pročitam i trudim se da zaboravim, još mi samo fali da i ljudima koji su ih napisali to naglašavam, boli me uvo, to je njihov problem. :D
Da sam ja neki faktor na ovom sajtu, možda bih i ostavljala negativne, ali nisam, pa se trudim da sebi boravak ovdje učinim što zabavnijim, nije sve u definicijama, fora je i u druženju i sklapanju novih prijateljstava :D
Grčku tradicionalnu muziku. Recimo ovo mi se sviđa:
http://www.youtube.com/watch?v=ifHHOWnuL_A
Ako ćemo realno, jeste popularan. Čak se i u standarnom jeziku vukajlijaša njegovo ime provlači, što je znak ničega do popularnosti. :D
Ali, zašto, ako ti se nešto ne sviđa, moraš da kažeš to? Zar nije lakše da samo preletiš i zaboraviš što brže na to, nego da se iznova i iznova vraćaš i mučiš? :DD
Fala bogu da ću da ostavljam samo pozitivne komentare, jer njih jedino i pamtim. Negativne definicije pročitam i trudim se da zaboravim, još mi samo fali da i ljudima koji su ih napisali to naglašavam, boli me uvo, to je njihov problem. :D
Da sam ja neki faktor na ovom sajtu, možda bih i ostavljala negativne, ali nisam, pa se trudim da sebi boravak ovdje učinim što zabavnijim, nije sve u definicijama, fora je i u druženju i sklapanju novih prijateljstava :D
Чуо сам да добро изгледаш, прочитавши ово желим да те упознам, ви сте ми најдраже.
Iluzijo mojne širiš elektrone.
btw kako ti se zove djevojka. Jel ima neka fotka?
Ne vjeruj tračevima nikad!
I uživaj u boravku na sajtu :)
ЕКВ, ако бар ситуацију на сајту гледамо.
образ
Ја уживам у боравку на сајту, пишем шта мислим, не оптерећујем мозак улизивачким коментарима.
То што се шлихтате свим модовима а Костић вам служи за свршавање ја нисам крив, ја коментаришем све редом..били модови или не, то је поента сајта, не дупеувлакачи.
Трве мјеталци нешто не волу овај бенд
http://www.youtube.com/watch?v=N2l8KtdQ7Ek
Kostiću žigolo jedan
Хоћеш да кажеш да је ово
боље и прихватљивије од овог?
Ма дааааај...
ЕДИТ: Да не офтопикујем ништа даље од овог поста. Замисли човека који иде улицом и свакоме каже да је педер овакав онакав и да му се не свиђа. Па се онда преруши десет пута и сваки пут приђе истим ликовима само да им каже да су му антипатични педерикасти итд. Па онда кажи да ли је то нормално.
Главни, капирам да по старој фори имаш највећу главу, то значи да си главоња. Прочитах ти пар задњих дефиниција, јеси главоња, пошаљи сиви Митровићу, има наде, не убиј се.
Ajmo malo kulijana, tko se tkome uvlači tko se tkome sviđuriška ostavite za druge teme ili tako nekako, sad slušajte kolju
http://www.youtube.com/watch?v=GiGSG3W21WA&feature=related