Ima jedna tema al' ne mogu da je nađem

1. Dakle isto ko ona tema za postere dok nam kaizen ne uvede nešto da se lakše snalazimo na forumu.Bilo bi poželjno i da pitate ovde da li postoji neka tema pre njenog otvaranja da se ne bi bez potrebe dupliralo.

2. Mislim da ima ovakva tema :)

3. Traži preko Gugla.

Edit: Gamby, i ja mislim. Al' ne mogu da je nađem. :)

4. Да није к-у-р-ч-и-н-а?

5. Nemoj lok, može ovo da bude korisno, bez zezanja.

6. Da bar ispravim naslov, o crni Dušane.

7. Ja nisam našao gambi ako već ima onda je samo vaskrsnite a ovo zaključajte

8. ispravljaj luli :)
    edit

Gamby, i ja mislim. Al' ne mogu da je nađem. :)

hahahah eto vidiš :)

9. Што сте мењали име теме? Сад онај мој пост нема смисла. Добро, није имао ни онда...

10. Да није к-у-р-ч-и-н-а?

ahahahahahaahhaahahahaahahahahahaha!!!! :D

11. A kako se prvobitno zvala tema?XD

12. Jel postoji tema smisao života

13. e, jel ima neka tema za linkove od igara za PC

14. e, jel ima neka tema za linkove od igara za PC

Kako misliš linkove?

Jel postoji tema smisao života

Mislim da je bila neka koja se 'očešala' o tu temu, ali nije :)

15. pa mislim da na njoj postoje linkovi do sajtova sa kojih mogu da se skidaju cele igre.

fazon "jel ima neko linkove za tu i tu igru?"

16. Има на паjрат беју страјо све, само укуцаш у претрагу!

17. može link tog sajta pošto nisam upoznat?

18. http://thepiratebay.org/ E sad ima tu search ukucas sta ti treba samo ne znam da li ima igara koje su bas nove, tako da ono... al ima uglavnom sve... eto

19. ok, ne jurim ja nove, neke klasike jurim. hvala.

20. Jel znate gde je ona tema košarkaški turnir za članove vukajlije sa onom dozlaboga zaraznom igrom

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.