Ко последњи, бан од 24х... (94)

1. Ćao Storma! Spremaš li (si)se za ´cert? :) Buri, hoćeš s nama?

2. može staklena... samo ne trebaju ti ta uputstva, ja ću organizovati rad

3. ЛОПАТА ЛОПАТУЈЕ

4. A ne, ja sam konsultant za izvođenje radova, ne bih da mi promrznu moje nežne ručice. :)

5. Reme!:-) Živ li si?

6. Jesam kući stigoh u 20 do 6 brate :) a sad moram na faks da pičim, komiran sam. :)

7. Jesmo se naspavkali?

8. Staklena, tražim odeću koja se može podvesti pod "ženska". :D

9. Ccccc noćni studentski život. Mi smo imali "feštu" kad smo izašli iz kuglaša...Šou. Naleteli smo na polu-golu ribu. Mislio sam po onom snegu da je skrivena kamera!

10. Što je niste uveli kod nas?

11. i penzosu šta bi?

kako prođe okupljanje? jel ovo pajko stavio slike prisutnih?

12. ХАХХАХААХА

13. Samo vam je još ona falila, pa da Gambi stvarno nešto ARČI!:-)

14. Ne brini, Storma, imam ja opremu! Samo (si)se spremi! :))
    Pozdrav ostali!

15. Nemaš ti dovoljno velike odeće. ;) Zamotam se u čaršaf i budem vilenjak, a ako dodam krofne na glavu, budem princeza Leja i ćao, zdravo, pustiće me ili jer sam psihopata, ili jer su fanovi vilenjaka i Leje. :)

16. A riba sva izgubljena, a ja joj našao mobilni u snegu i javio se. Dotrča riba skoro u gaćama. A žena kraj mene! KAKO DA MI ZAHVALI JADNICA!!!

17. Ahahahaha ekstra :) valjda je bila dobra riba, ako me razumeš

18. NARVAUČENIJE: NE VODI ŽENU SA SOBOM KAD DRUGA POLU GOLA MOŽE DA ISKOČI ISPRED TEBE...UČITE OMLADINCI!!!

19. Veliki su to problemi, Nidžo... :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.