Ко последњи, бан од 24х... (94)

1. A čekajte, da li ste zaboravili na onog lika što nas je snimao telefonom?

2. Воајеризам???

3. da da da. Ja mislio da će da nas prijavi pandurima kao sektu neku. Koliko sam se valjao kad sam ga video. :)

4. Pa kad smo se tako ponašali. Za malo da zatvorimo ona vrata da nam niko ne ulazi i da se ne ladi "hala"...

5. Videh naslov i odmah počeh da se češem, kao ona fora kad neko pomene vaške, a vas automatski zasvrbi glava :)

6. Паучина је импресивна.

7. A da te neko ipak istrebi ?
    :)

8. Gde ste ljudi bre,kakvo opet to okupljanje bez mene a?

9. Можда нас је снимао за документарни филм "Клуб љубитеља собне температуре у кући без зидова".

10. I jel pao neki seks sinoć? To nas zanima ;)

11. Možda je to bio Kaizen...To vam nije palo na um?
    Bojane, kad dođeš u Bg, javiš se, a mi se organizujemo za tili čas, malo nam fali :)

12. Uroše, sviđa mi se naslov :))

13. Ја бих то гледао, искрено!
    :)))

14. I ja bih :)) Al' obavezno kadar na onu paučinu na polici iznad :))

15. E Uroše poslah ti PVT neki. Ajd ako te ne mrzi pogledaj.

16. Jbt, Reme stalno prijavljuješ lajk, strah me da ti ocenim bilo koju definiciju, a sad videh da imaš dobrih defki.

17. A padobran na plafonu razapnut kao paukova mreža?

18. Све у знаку паукова и паучине.

19. pa čitaj defke jebi ga, nije lajk ako ih čitaš :) Ja oću da poJene dobijam pošteno, sad sam tražio da mi se uklone svi lajkovi od kad sam se registrovao :)

20. Требало је сликати Лемајину скулптуру.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.