Ко последњи, бан од 24х... (94)

1. Pa, eto, vidiš, samujemo ovde...

2. A za mene pozdrav gde je?

3. nisam te video bojane, de si ti? :)

4. Nisam te ni ja videla, izvini :) Poz :)

5. Komšinice, komšinice, sad ćemo samo ti i ja da samujemo ovde.

6. Evo me bre ljudi,do sad bio na onom Haxballu i pobediJo:)
    Pozdrav i vama....

7. mene nisi pobediJo. Danas sam jebao tamo :)

8. Ala ste se zarazili tom igricom... :)

Važi, Reme... Al' tu je i Bojan sad :)

9. jeste, danas imam skor nekih 35-40 pobeda i tri poraza. Sa kim god sam igrao pobedio sam ga. Mislim na moj tim. :)

10. Odoh ja u krevet,laka vam noć :)

11. Al moram da pohvali i smarka i dušana, koliko videh, već su prijavili mene za ekipu na turniru. Onda dotera, čoek je fantastičan, sa njim ću učestvovati ako bude turnir dva na dva. Pa onda janpia, odličan strelac. I peki d marmelada razbija kako igra.

12. Umal da zaboravim i đanki je odličan

13. Dobro sad kad održah pobednički govor, mogu da pričam sa komšinicom

14. :))) Koji si ti lik :)) Pustila sam te da se obratiš masi, evo i ja ovom prilikom pozdravljam sve te vrsne igrače, iako nemam pojma o čemu se radi, al' nije ni bitno :))

15. Hahahahahah, o.eš da budeš sutra u mom timu komšinice, jednu partiju da probaš? :)

16. Neka, neću ipak, nisam ja za to :)) Samo vi igrajte :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.