Ко последњи, бан од 24х... (94)

1. Staklena, ako te zanima ko je pobedio prošli put:
    http://www.dodaj.rs/f/1v/FN/4fkvic2g/posl.png
    E jbg, slabo se vidi :)

2. A sta, nisi dobio cajper?:))

3. Hahahaha, znala sam da neću ostati uskraćena za tako bitnu informaciju! :) Svaka čast, a sada mislim da je krajnje vreme da i ja pobedim!

4. Vala sto jes jes, nije te bilo. Mora da padne jedna pobeda.

5. Ma slabo ja visim na ovoj temi, nego bilo je kao: Ko poslednji nek isključi Caps Lock, uđem kad tamo naravno svi pišu velikim slovima, baš ružno izgleda i samo sam napisao "isključen" i pobedio :)

Ne, Kakana, nisam se tad igrao kad je cajper bio aktuelan, mislim da je tad Samhain pobedio (Ko poslednji - po vazelin!) Heeej, to se rimuje, Samhain-Vazelin ;)

6. I dalje zaključavaju kad pređe 1000 postova ili kako im dune?
    Ćao Buri! :)

7. Vece, ece, ece...:)

8. Eto, a ja pitam šta ima novo, a vi se pravite blesavi. :)
    Gde nam je Pufna? Ne viđam je na msnu. Baš sam htela da je pitam kako se snalazi u BG.

9. Aha, znaci tako, izvukao si se...:)

Pufna se sprema za Marcelov koncert, bole je brige. A sto se snalazenja tice, mislim da joj je super. Bar tako kaze.:)

10. jesam li ja upao u neko dogovaranje za izlazak ili tako nešto... čini mi se da se poznajete.. idete li na okupljanje vukajlijaša večeras ili se to samo pojedinci skupljaju

11. I ja sam čuo za to okupljanje, valjda idu kod natnat, ne znam. Ja već imam neke planove za večeras, a i da nemam, niko me nije zvao :(

12. Ja ne idem, u Ca sam...A cujem da se uglavnom okuplja standardna ekipa. Idete vi?

13. Марчело хахаххаа

14. Evo ga nas hejter...:)

15. Па ко још слуша тог педера, 'леба ти? Још праве рођенданске постере хахах

16. Pa, jbg nismo svi savrseno orijentisani kao ti..:)

17. Зато сам и дошао да вас изведем на прави пут. ;)

18. Eh, sta bismo mi bez tebe...Spasioce nas.:)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.