Ma slabo ja visim na ovoj temi, nego bilo je kao: Ko poslednji nek isključi Caps Lock, uđem kad tamo naravno svi pišu velikim slovima, baš ružno izgleda i samo sam napisao "isključen" i pobedio :)
Ne, Kakana, nisam se tad igrao kad je cajper bio aktuelan, mislim da je tad Samhain pobedio (Ko poslednji - po vazelin!) Heeej, to se rimuje, Samhain-Vazelin ;)
jesam li ja upao u neko dogovaranje za izlazak ili tako nešto... čini mi se da se poznajete.. idete li na okupljanje vukajlijaša večeras ili se to samo pojedinci skupljaju
Staklena, ako te zanima ko je pobedio prošli put:
http://www.dodaj.rs/f/1v/FN/4fkvic2g/posl.png
E jbg, slabo se vidi :)
A sta, nisi dobio cajper?:))
Hahahaha, znala sam da neću ostati uskraćena za tako bitnu informaciju! :) Svaka čast, a sada mislim da je krajnje vreme da i ja pobedim!
Vala sto jes jes, nije te bilo. Mora da padne jedna pobeda.
dobro veče
Ma slabo ja visim na ovoj temi, nego bilo je kao: Ko poslednji nek isključi Caps Lock, uđem kad tamo naravno svi pišu velikim slovima, baš ružno izgleda i samo sam napisao "isključen" i pobedio :)
Ne, Kakana, nisam se tad igrao kad je cajper bio aktuelan, mislim da je tad Samhain pobedio (Ko poslednji - po vazelin!) Heeej, to se rimuje, Samhain-Vazelin ;)
I dalje zaključavaju kad pređe 1000 postova ili kako im dune?
Ćao Buri! :)
Vece, ece, ece...:)
Kako im dune.
Eto, a ja pitam šta ima novo, a vi se pravite blesavi. :)
Gde nam je Pufna? Ne viđam je na msnu. Baš sam htela da je pitam kako se snalazi u BG.
Aha, znaci tako, izvukao si se...:)
Pufna se sprema za Marcelov koncert, bole je brige. A sto se snalazenja tice, mislim da joj je super. Bar tako kaze.:)
jesam li ja upao u neko dogovaranje za izlazak ili tako nešto... čini mi se da se poznajete.. idete li na okupljanje vukajlijaša večeras ili se to samo pojedinci skupljaju
I ja sam čuo za to okupljanje, valjda idu kod natnat, ne znam. Ja već imam neke planove za večeras, a i da nemam, niko me nije zvao :(
Ja ne idem, u Ca sam...A cujem da se uglavnom okuplja standardna ekipa. Idete vi?
Марчело хахаххаа
Evo ga nas hejter...:)
Па ко још слуша тог педера, 'леба ти? Још праве рођенданске постере хахах
Pa, jbg nismo svi savrseno orijentisani kao ti..:)
Зато сам и дошао да вас изведем на прави пут. ;)
Eh, sta bismo mi bez tebe...Spasioce nas.:)