Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
odakle si staklena?
Svaka čast, a sada mislim da je krajnje vreme da i ja pobedim!
Došao nam je novi član Dzankee koji je samo na par dana banovan. Kad se on vrati, nema ti pobede! :D Nema nikome pobede. On je aktivan na ovoj i svim ostalim temama, a bogami i na četu.
Držim ti palčeve, Mar, će da prođe to sa obavezama kako treba!
Iz Šapca sam. Nije daleko od BG, ali opet, drugačije je kad i tamo imaš mesto prebivališta. :)
Ma Dzanki je zlo.
Sto li sam ja mislila da si ti iz Novog Sada...Ne znam.:)
Bokte, a šta je sa životom? :)
Hahaha, Cakana..nisam, ali češće idem tamo u poslednje vreme. ;)
I ja sam isto mislio da je iz NS...
Bokte, a šta je sa životom? :)
Nema ga. :D Ovde konstantno piše, najjače kad kaže da se vraća za 10 minuta dok... obavi broj 2. :)
КАКАНА, УДАЈ СЕ ЗА МЕНЕ!
Pa dobro, bar ima dobru probavu, uprkos dugotrajnom sedenju. :)
Nemoj molim te Peki da me podsecas...
Tri puta je i previse.:)
Bili ste u braku 3 puta do sad? O_o
Ne, ne, to je Džanki nju prosio. :)
Boze, Staklena, na sta ti ja licim?:))
Nemoj tako, Caki, dobar je Peki, zamalo zbog njega na ludi kamen da stanem! Da nije bilo Dragane Mirković, sad bih mu košulje peglala! :)
Ma ne kazem ja za Pekija, zlatan je on.:)
Xwala ty, mwa mwa. :** xDD
Ma, macko totalno si modaran.:))
Hahahhaa bože sačuvaj, taj klip sam videla pre 10ak dana prvi put! Sjajan je! :))
i šta nijedna neće da se udaje i tema dođe do kraja...
Кога јебемо???
Ne znam, niko se još nije ponudio.