Al moram da pohvali i smarka i dušana, koliko videh, već su prijavili mene za ekipu na turniru. Onda dotera, čoek je fantastičan, sa njim ću učestvovati ako bude turnir dva na dva. Pa onda janpia, odličan strelac. I peki d marmelada razbija kako igra.
:))) Koji si ti lik :)) Pustila sam te da se obratiš masi, evo i ja ovom prilikom pozdravljam sve te vrsne igrače, iako nemam pojma o čemu se radi, al' nije ni bitno :))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pa, eto, vidiš, samujemo ovde...
A za mene pozdrav gde je?
nisam te video bojane, de si ti? :)
Nisam te ni ja videla, izvini :) Poz :)
Komšinice, komšinice, sad ćemo samo ti i ja da samujemo ovde.
Evo me bre ljudi,do sad bio na onom Haxballu i pobediJo:)
Pozdrav i vama....
mene nisi pobediJo. Danas sam jebao tamo :)
Ala ste se zarazili tom igricom... :)
Važi, Reme... Al' tu je i Bojan sad :)
jeste, danas imam skor nekih 35-40 pobeda i tri poraza. Sa kim god sam igrao pobedio sam ga. Mislim na moj tim. :)
Svaka ti čast! :)
Odoh ja u krevet,laka vam noć :)
Laku noć :)
Al moram da pohvali i smarka i dušana, koliko videh, već su prijavili mene za ekipu na turniru. Onda dotera, čoek je fantastičan, sa njim ću učestvovati ako bude turnir dva na dva. Pa onda janpia, odličan strelac. I peki d marmelada razbija kako igra.
Laku noć bojane.
Umal da zaboravim i đanki je odličan
Dobro sad kad održah pobednički govor, mogu da pričam sa komšinicom
:))) Koji si ti lik :)) Pustila sam te da se obratiš masi, evo i ja ovom prilikom pozdravljam sve te vrsne igrače, iako nemam pojma o čemu se radi, al' nije ni bitno :))
Hahahahahah, o.eš da budeš sutra u mom timu komšinice, jednu partiju da probaš? :)
Neka, neću ipak, nisam ja za to :)) Samo vi igrajte :)
Ti prekosutra stižeš za Bg?